Gyorsak, erősek és kényelmesek

Mindkét modell gyors haladásra képes és komoly szállítási kapacitással rendelkezik, emellett biztosítják a kezelők mindennapi munkájához szükséges kényelmet.

Középpontban a kezelő sikere

Minden Crown targoncánál nagyon fontos tervezési szempont a kiváló ergonómia, mivel ez biztosítja a kezelők optimális termelékenységét. Az RT sorozatú raklapmozgatók is bizonyítják a Crown mérnökeinek ez irányú eltökéltségét.

A kezelőállásos típus az iparág legmagasabb fokú kényelmét nyújtja a rugózott padlólemez, a puha burkolattal bevont támaszkodó felület és a választható jobb– illetve balkezes kormányzás által.

A nagyobb távolságú szállító-utakkal rendelkező, nagy anyagáramlást igénylő felhasználáshoz a kezelőüléses modellt ajánljuk, ami teljesen rugózott üléssel és magasságában állítható padlólemezzel rendelkezik. A magas üléspozíció jobb körkörös kilátást biztosít.

Videó megtekintése

Nagyobb teljesítmény, biztonságosan

A Crown váltakozó áramú (AC) motorok komoly gyorsulást és 12,5 km/h-ás haladási sebességet biztosítanak. A kezelők számára előnyös az elektronikus kormányzás által biztosított nagyobb érzékenység és jobb irányíthatóság. A kanyarodási sebesség automatikus szabályozása biztonságot nyújt a lehető legnagyobb munkasebesség biztosítása mellett.

Az RT sorozatú raklapmozgatóknál a raklapba való be- és az abból való kijárást segítő görgők az alapfelszereltség részét képezik, lehetővé téve, hogy a teherkarok áthaladhassanak a raklapok fenékdeszkáin, terhelt és terheletlen állapotban is. A szabadalmaztatott, belépő-élnél elhelyezett biztonsági kapcsoló megállítja a gépet, amennyiben a kezelő lába a gép körvonalán kívülre kerül.

Robosztus. Megbízható. Biztonságos.

Az RT sorozatú raklapmozgatókat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a zsúfolt helyeken való nagy sebességű használatból eredő extrém kihívásoknak is. 8 mm vastag acéllemezből készült szoknyát és 6 mm vastag oldallemezeket szereltek rá, az ütközési zónákban pedig egyáltalán nem találhatóak műanyag elemek.

A Crown által tervezett és gyártott váltakozó áramú (AC) motorok hosszabban, hűvösebben illetve még hatékonyabban üzemelnek, és megfelelnek az iparágban elérhető legmagasabb hőtani besorolás követelményeinek.

A megerősített, egy elemből gyártott, nagy szakítószilárdságú acél villák állítható húzórudazattal rendelkeznek, ezzel kiküszöbölve a hajlító erőket és nagyobb védelmet biztosítva az egyenetlen felületen, illetve rámpákon való haladáskor.

Tartós használati érték

A Crown RT sorozatú raklapmozgatói olyan hosszú távú használati értéket biztosítanak, amit más gyártók gépei nem tudnak nyújtani.

A Crown különleges, vertikálisan integrált gyártási és szervizháttere a fenntartási költségek nagymértékű csökkentését teszi lehetővé.

Opciók és kiegészítők

Beépített töltőberendezés

A teljesen automatikus, beépített akkumulátor-töltő kényelmes töltést tesz lehetővé, amelyhez nem szükséges az akkumulátor eltávolítása.

Görgőzött akkumulátortér

A görgőzött akkumulátortér lehetővé teszi az akkumulátor egyszerű cseréjét az olyan felhasználásnál, ahol csereakkumulátor használatára van szükség.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklapok elmozdulását.

Menet közbeni hangjelzés

A menet közbeni hangjelzés figyelmeztet másokat arra, hogy mozgó targonca van a közelben. A hangjelzés beállítható, hogy előremenetben vagy/és hátramenetben szólaljon meg.

Választható vinil vagy szövetbevonatú ülés (csak a kezelőüléses változatnál)

A kezelőülés vinil vagy szövet bevonattal is elérhető a használati igények illetve a kezelő választásának megfelelően.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!