CROwn RT SOROZAT Dolgozzon gyorsan és hatékonyan

Az RT sorozatú vezetőállásos és vezetőüléses raklapmozgatókat úgy tervezték, hogy különösen jól irányíthatóak, megbízhatóak és biztonságosak legyenek.

Kérjen visszahívást!

Gyorsak, erősek és kényelmesek

Mindkét modell gyors haladásra képes és komoly szállítási kapacitással rendelkezik, emellett biztosítják a kezelők mindennapi munkájához szükséges kényelmet. Az RT sorozatú raklapmozgatókat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a zsúfolt helyeken való nagy sebességű használatból eredő extrém kihívásoknak is. 8 mm vastag acéllemezből készült szoknyát és 6 mm vastag oldallemezeket szereltek rá, az ütközési zónákban pedig egyáltalán nem találhatóak műanyag elemek.

Crown Stand-up Pallet Truck | RT 4000 Series

CROWN RT SOROZATRÓL

Középpontban a kezelő sikere

Minden Crown targoncánál nagyon fontos tervezési szempont a kiváló ergonómia, mivel ez biztosítja a kezelők optimális termelékenységét. A kezelőállásos típus az iparág legmagasabb fokú kényelmét nyújtja a rugózott padlólemez, a puha burkolattal bevont támaszkodó felület és a választható jobb– illetve balkezes kormányzás által.

A nagyobb távolságú szállító-utakkal rendelkező, nagy anyagáramlást igénylő felhasználáshoz a kezelőüléses modellt ajánljuk, ami teljesen rugózott üléssel és magasságában állítható padlólemezzel rendelkezik. A magas üléspozíció jobb körkörös kilátást biztosít.

Raklapmozgató targonca RT sorozat
Raklapmozgató targonca RT sorozat

Nagyobb teljesítmény, biztonságosan

A Crown váltakozó áramú (AC) motorok komoly gyorsulást és 12,5 km/h-ás haladási sebességet biztosítanak. A kezelők számára előnyös az elektronikus kormányzás által biztosított nagyobb érzékenység és jobb irányíthatóság. A kanyarodási sebesség automatikus szabályozása biztonságot nyújt a lehető legnagyobb munkasebesség biztosítása mellett.

Az RT sorozatú raklapmozgatóknál a raklapba való be- és az abból való kijárást segítő görgők az alapfelszereltség részét képezik, lehetővé téve, hogy a teherkarok áthaladhassanak a raklapok fenékdeszkáin, terhelt és terheletlen állapotban is. A szabadalmaztatott, belépő-élnél elhelyezett biztonsági kapcsoló megállítja a gépet, amennyiben a kezelő lába a gép körvonalán kívülre kerül.

Tartós használati érték

A Crown RT sorozatú raklapmozgatói olyan hosszú távú használati értéket biztosítanak, amit más gyártók gépei nem tudnak nyújtani.

A Crown különleges, vertikálisan integrált gyártási és szervizháttere a fenntartási költségek nagymértékű csökkentését teszi lehetővé.

Raklapmozgató targonca RT sorozat

RT modell típusok

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Beépített töltőberendezés

A teljesen automatikus, beépített akkumulátor-töltő kényelmes töltést tesz lehetővé, amelyhez nem szükséges az akkumulátor eltávolítása.

Görgőzött akkumulátortér

A görgőzött akkumulátortér lehetővé teszi az akkumulátor egyszerű cseréjét az olyan felhasználásnál, ahol csereakkumulátor használatára van szükség.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklapok elmozdulását.

Menet közbeni hangjelzés

A menet közbeni hangjelzés figyelmeztet másokat arra, hogy mozgó targonca van a közelben. A hangjelzés beállítható, hogy előremenetben vagy/és hátramenetben szólaljon meg.

Választható vinil vagy szövetbevonatú ülés (csak a kezelőüléses változatnál)

A kezelőülés vinil vagy szövet bevonattal is elérhető a használati igények illetve a kezelő választásának megfelelően.

Raklapmozgató targonca RT sorozat

CROWN RT BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown RT targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

Crown RT brosúra (PDF)

CROWN RT SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

Crown RT specifikáció (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!