Korszakalkotó termelőeszköz

Ismerje meg azt a világot, ahol elkerülhetőek a hagyományos létrák használatából eredő olyan kockázatok, amilyenek például az alkalmazottak leeséséből eredő sérülések, a kiesett idővel és termeléssel járó pluszköltségek, és az értékes termékek megrongálódása miatt keletkezett károk.

Végezzen el kétszer annyi munkát egységnyi idő alatt

A Wave személyemelő egy korszakalkotó mobil termelőeszköz, ami lehetővé teszi, hogy egy személy is biztonságosan és hatékonyan végezhesse el két személy munkáját, miközben az átlagos gyaloglási sebesség kétszeresével közlekedik.

  • A munkamagasság akár 5 méter is lehet.
  • A haladási sebesség akár 8 km/h is lehet az emelési magasságtól függően.
  • Párhuzamos emelés és haladás a finomabb, még hatékonyabb munkavégzés érdekében.
  • Képes akár 80 cm szélességű folyosókban és átjárókban is közlekedni.

Biztonság minden fordulóban

A Wave beépített védelmi és vezérlési rendszere az indítókulcs elfordításának pillanatában működésbe lép. A Crown „Access 1 2 3” integrált vezérlőrendszere működteti a funkciókijelzőt, felügyeli az emelési/süllyesztési folyamatokat és vezérli a menetsebességet, a kormányzást és a fékezést. A Wave négy pontos biztonsági rendszere tovább javítja a kezelő kontrollját és biztonságát.

Zárható korlát

A platform kizárólag a zárható korlát lezárása után emelhető illetve süllyeszthető.

Platform érzékelők

A platform alatt elhelyezett biztonsági szenzorok megakadályozzák az emelést, süllyesztést és a közlekedést, amennyiben valaki vagy valami nyomást fejt ki a platform alatt elhelyezkedő motorburkolatra.

Kéz-érzékelők

A kéz-érzékelők gondoskodnak róla, hogy a kezelő mindkét keze a vezérlőkarokon legyen a közlekedési és emelési folyamatok közben.

Dupla lábpedál

A két lábpedált olyan érzékelőkkel látták el, amik biztosítják, hogy a kezelő mindkét lába biztonságosan helyezkedjen el a platformon. A Wave automatikusan megáll és leállítja az emelést/süllyesztést, ha valamelyik láb lelép a pedálról.

Egy gyorsan megtérülő befektetés

Sok Wave tulajdonos a befektetés 1 éven belüli teljes megtérüléséről nyilatkozott.

Fele annyi alkalmazott is elég

A két embert igénylő feladatok egy emberes feladatokká válnak, az egy embert igénylő feladatok pedig kétszer gyorsabban elvégezhetőek.

A kiesett idő okozta költségek csökkenése

A megnövelt biztonság együtt jár azzal, hogy elkerülhetővé válnak a létráról leeső és megsérülő alkalmazottak helyettesítéséből és a túlórából származó extra költségek.

Terméksérülések számának csökkenése

A biztonságosabb termék kezelés csökkenti az áruk leejtésének kockázatát, ami létrával végzett munka esetén jóval magasabb.

Bármilyen feladat elvégezhető

A Wave ideális zsúfolt, korlátozott terekben való felhasználáshoz, ahol a dolgozók rövid és hosszú távokon is közlekednek, és kicsi terheket mozgatnak. Egy sokoldalú alternatívát nyújt az olyan létesítmények számára, amelyek jelenleg gördülő létrákat, hagyományos komissiózókat, vagy más személyemelőket használnak a magas helyek eléréséhez.

Kiskereskedelem
Gyártás
Élelmiszer előállítás
Szállítás
Létesítmények / kórházak

Opciók és kiegészítők

Emelhető rakodótálca

A fokozatmentesen állítható magasságú rakodótálca lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a tálcát – akár terhelt állapotban is – a rakodáshoz legkényelmesebb helyzetbe állítsa.

Sínes megvezetés

A sínes megvezetés automata kormányzást tesz lehetővé, ezáltal szűk folyosókban is lehetővé válik a közlekedés. A sínes megvezetés működését nem befolyásolja a létesítményben esetleg fellépő áramszünet.

Felcsévélhető töltővezeték

A felcsévélhető töltővezeték tovább növeli Wave fedélzeti töltőberendezése által nyújtott kényelmet.

Oszlopra rögzíthető tárolóedény

A munkalámpák javítják a láthatóságot, amikor a környezeti megvilágítás nem elégséges.

Munkalámpák

Az oszlopra rögzíthető tárolóedény egyedülálló tárolási megoldást nyújt anélkül, hogy csökkentené a rakodótálcán szállítható terhet.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!