QLM-WaProM raktárirányítási szoftver

A QLM-WaProM szoftvert magyar rendszertervező mérnökök, logisztikai szakértők és szoftverfejlesztők csapata fejlesztette és számos hazai közép- és nagyvállalat raktárában működik zökkenőmentesen. A működést 25 fős szakértő csapatunk támogatja.

A WMS szoftver teljeskörűen vezérli a logisztikai és raktári folyamatokat, mérhetően javítja a raktári működés hatékonyságát és a raktár kihasználtságát. Megtervezi a raktár működését és kiosztja a feladatokat, elemzi és riportálja a teljesítményt – irányítja, nem pedig adminisztrálja a raktári folyamatokat.

A QLM-WaProM – azaz QLM Warehouse Process Management szoftver

Teljeskörű raktári folyamatirányítás

A QLM-WaProM használatával elérhető a teljes körű raktári folyamatirányítás, valós idejű információkkal, papírhasználat nélkül. A raktári tranzakciókat és feladatokat a rendszer raktári személyzetre célzottan osztja le rádiófrekvenciás mobil eszközön.

Kiterjedt rendszerkapcsolatok

Szoftverünk kompatibilis a legtöbb vállalatirányítási rendszerrel (SAP, Microsoft AX/NAV és még számos rendszerrel), ezen kívül több futárszolgálathoz (GLS, Trans-O-Flex, DPD, stb), webshophoz és az EKÁER rendszerhez is kapcsolható. Természetesen egyedi interfészek megépítése sem okoz problémát, hiszen minden tudás a kezünkben van.

Az Ön cégére szabott megoldás

A QLM-WaProM szoftver egyedileg paraméterezhető, rugalmasan testreszabható, és bővíthető. Mi valóban az optimális, folyamatokhoz igazított megoldást szállítjuk.

Közös nyelv

Logisztikai mérnökeink az Ön nyelvén beszélnek, gyakorlati logisztikai tudással rendelkeznek, így az Ön problémáját fordítják át az informatika nyelvére.

Jövőkompatibilis megoldások

A QLM-WaProM szakértő csapata folyamatosan beépíti az ügyfelek igényei alapján az ipar 4.0 és a technológia újdonságait, így biztosítunk hosszútávú versenyképességet partnereink számára

Könnyű kezelés

A QLM-nél a szoftver megoldásaink kialakításakor a felhasználói élményre kiemelten nagy hangsúlyt fektettünk. Szoftverünk kezelése egyszerű, nem igényel informatikai tudást, vagy speciális nyelvtudást. Böngészőből futtatható így nincs szükség kliens oldali telepítésre.

Bevezetés támogatása

A QLM-WaProM szoftver bevezetésekor a raktárban személyesen segítünk, hogy zökkenőmentes legyen az indulás.

Hosszú távon Ön mögött

A QLM-WaProM a bevezetés után is a partnerei mögött áll: dedikált, magyar támogató csapatot biztosítunk, akár 7×24-es direkt elérési lehetőséggel és garantált, rövid válaszadási határidővel, így biztosítjuk a gördülékeny, folyamatos ügymenetet. Mindig rendelkezésre állunk, amennyiben Önnek segítségre van szüksége!

A QLM-WaProM bevezetését érdemes megfontolnia, ha…


– nagy tárolókapacitású raktárat üzemeltet

– magas a napi bejövő és a kimenő áruforgalom

– a raktári működés akadályozza a növekedést

– irányított, személyfüggetlen és átlátható intralogisztikai raktári működést szeretne

– raktára automatizálását tervezi

Eredményesség, mérhető teljesítménnyel

Optimalizált működés

Gyorsabb kiszolgálás – testreszabott tárolási logika alkalmazásával, a QLM-WaProM a vevői igények gyorsabb kiszolgálása érdekében az optimális tárolási helyet választja az árunak, így a komissiózás idejét és az áru vevőhöz juttatását jelentősen lerövidíti.

Költségcsökkenés – kisebb munkaerőigény és gyors betanulás. Nem kell az áru tárolási rendjét ismerni, hogy a kollégák gyorsan és pontosan el tudják végezni a rájuk kiosztott feladatokat.

Hatékonyabb helykihasználás – ugyanabban a raktárban mérhetően nagyobb mennyiségű áru fér el, ha a QLM-WaProM irányítja az áru betárolását és a raktáron belüli mozgásokat.

Bevételnövekedés – Ha több áru folyik át a raktáron ugyanannyi idő alatt, ugyanazon erőforrás alkalmazása mellett, akkor nagyobb lesz a kiszolgálási kapacitás, így több bevétel generálható

Kevesebb reklamáció

A reklamációk kezelése időrabló, sok adminisztrációval járó, lassú folyamat, nem beszélve a presztizsveszteségről. A QLM-WaProM a raktár kiszolgálási hibáit minimálisra csökkenti a jól megválasztott helyre beillesztett ellenőrzéssel: a raktár minden dolgozója irányítottan végzi a feladatait, képesítéseinek és hatáskörének megfelelően. A hibák még csomagolás előtt kiderülnek, pontosan azonosíthatóak, és gyorsan orvosolhatóak.

Emberi erőforrás függőség csökken


A QLM-WaProm raktárirányítási rendszer működése mellett nem kell a raktárvezetőnek „mindenhol ott lennie”. A szoftver irányítja helyette a raktári folyamatokat. Így a raktárvezető a személyes beavatkozást igénylő feladatok megoldása mellett a folyamatok elemzésére és javítására koncentrálhat.

Mérhető teljesítmény, naprakész vezetői információk

A raktári dolgozók teljesítménye a QLM-WaProM-al objektíven mérhető – hiszen mindenkinek személyre szabottan osztja le a rendszer feladatokat és ellenőrzi a kiosztott feladat elvégzésének minőségét. A felsővezetés számára a szoftver folyamatosan naprakész információkat, riportokat készít, ahol az emberi teljesítményen túl többek között követhetőek a trendek, a raktár teljes működésének hatékonysága, sebessége és ezek változása is.

Egyszerű kezelés

A raktári dolgozóknak nem kell érteniük az informatikához: egyszerű felhasználói felületen, könnyen érthető, egyszerű feladatokat kell végezniük. A dolgozók csak annyi információt kapnak egy feladat elvégzéséhez, ami ahhoz szükséges. Természetesen a szoftver alapértelmezett nyelve a magyar, így a funkciók jelentése is egyértelmű. A szoftver nyelvezete a felhasználóhoz kiválasztható és belépéskor automatikusan az adott felhasználó nyelvén jelennek meg a felületek.


Amennyiben szeretne még részletesebb leírást szoftverünkről illetve az elérhető alap és választható funkciókról, magyar nyelvű brossúránkat itt tudja letölteni egy gyors regisztrációt követően: Waprom brosúra (PDF)

Automatizálás első lépése

Számos vállalat életében eljön az a pillanat, amikor az anyagi folyamatok automatizálása asztalra kerül. Legyen akár szó összetett szállítópálya rendszerekről, vezető nélküli targoncákról, vagy szortírozó rendszerekről. Minden egyes automata komponens hátterében ott tevékenykedik egy megfelelően paraméterezett Raktárirányítási rendszer, mely szoftveresen fogja az Ön számára biztosítani a működés hatékonyságát és stabilitását.

Vállalatának átgondolt raktárra van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!