stow –Galériás állványrendszerek

A Mezza-stow® rendszerek rugalmasan alakíthatóak bármikor a jövőbeni igényeknek megfelelően.

Kérjen visszahívást!
Magas szintű technológia

A Mezza-stow® rendszert állványszintek építésére fejlesztették ki. A hagyományos acélszerkezetekkel ellentétben könnyen bővíthető, mozgatható vagy módosítható a jövőbeni igényeknek megfelelően. A kiegészítők teljes skálájával, például lépcsőházakkal, kapaszkodókkal és biztonsági kapukkal kombinálva, szinte bármilyen helyzetben használható: többszintes állványrendszerek esetén illetve padozattal kialakított polcos- és raklapos állványrendszerek esetén is. A Stow® padozat széles skálája áll rendelkezésre, 350 kg / m²-től 1000 kg / m²-ig terjedő terhelésekkel.

Galériás állványrendszer

Moduláris padozati rendszer

A galériás kialakítás előnyei:

  • A galériás kialakítás jelentősen olcsóbb a hagyományos acélpadozatnál
  • A galériás padlórendszer moduláris felépítése rugalmasabbá tesz azt.
  • Egyszerűen integrálhatók tűzoltó berendezések, elektromos kábelezés, lépcsőházak és szállító szalagok.

Teljesen újratervezve:

  • Optimalizált merevítés: könnyebben telepíthető
  • Kiterjesztett sugárterv: megnövelt szabad magasság

Galériás kialakítás irodahelységekkel

Duplázza meg raktára alapterületét újabb építési engedély nélkül. Nincs szükség további létesítmények építésére, felhasználhatja raktára térfogatát, és választhat egy méretezhető, gazdaságos megoldást, amely gyorsan kivitelezhető. Az emelet nagyon rövid idő alatt összeállítható és irodai válaszfalakkal vagy műhelyfülkékkel is felszerelhető.

Ezek a moduláris műhelyirodák tökéletesen illeszkednek az ipari helyiségekbe, és a kivehető válaszfalak segítségével lehetővé teszik az évek során felmerülő módosítások kivitelezését.

Galériás állványrendszer

Moduláris padozati rendszer

Galériás padozat raklapos állványrendszerrel kombinálva:

A galéria elemek speciálisan tervezett csatlakozókkal illeszthetők standard raklapos állványkeretekhez. Ez a kombináció gyakran használt komissiózó raktárak esetében, vagy automatizált állványrendszerekhez használt be- és kitároló szállítószalagok támogatására.

Raklapos shuttle rendszer egy galériás konstrukción

Hagyományos raklapos állványrendszerünkön kívül a galériás konstrukció is könnyedén kombinálható az Atlas raklapos transzferrendszerrel, a galériás szerkezetre való erősítés eredményeképpen. Így további tároló helyet hozhat létre, a raktárterület csökkenése nélkül.

Galériás állványrendszer
Galériás állványrendszer

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!