stow –Görgős raklapos állványrendszer

Hatékony és sűrű tárolás a Stow görgős raklapos állványrendszer segítségével. 

Kérjen visszahívást!

Hatékony és sűrű tárolás

Görgős raklapos állványrendszerünk hatékony és kiemelten sűrű tárolást biztosít raklapos áruk számára kevesebb folyosóval, jelentősen növelve a tárolókapacitást. Használható a felesleges belső szállítás elkerülésére és a raklapok egyik pontból a másikba mozgatására is.

Pallet Live Storage by stow

Görgős raklapos rendszer

  • FIFO (first-in/first-out).A raklapok a betárolási oldalról gravitáció hatására egy lejtős görgősoron gördülnek le a kitárolási oldalhoz. A kitárolási oldalon aztán az áruk könnyen szedhetők. (first-in/first-out alapelv).
  • LIFO (last-in/first-out). Mind a raklapok betárolása, mind azok kitárolása az állvány egyazon oldaláról történik. A targonca a raklapokat tárolási helyükre tolja, melyek a gravitáció segítségével csúsznak vissza, ha előlük kitárolásra kerül egy raklap.

A görgős raklapos tárolás előnyei

  • Görgős raklapos állványrendszer esetén kevesebb folyosóra van szükség, mely jelentősen növeli raktára tárolókapacitást.
  • Minden sorban van lehetőség tartalék állomány felhalmozására, megkönnyítve ezzel a megrendelések feldolgozását.
  • A görgős raklapos állványrendszer szignifikánsan csökkenti az utazással töltött időt.
  • A hosszú tárolósávok lehetővé teszik nagy mennyiségű gyakori termék kezelését.
  • Hozzájárul az energiaköltségek csökkentéséhez: a világítás a rakodási és kirakodási területekre korlátozódik. A hűtőházak hűtési költségei sokkal alacsonyabbak lesznek, mivel a raktár megtöltött térfogatához kapcsolódnak.
Görgős-raklapos állványrendszer

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!