Stow –Ipari polcos állványrendszer

Polcrendszerek kis méretű áruk tárolására. .

Kérjen visszahívást!

Többszintes szedő torony

A Stowshelf® egy sokoldalú, moduláris polcos megoldás, amelyet kézzel töltött könnyű és közepes, akár 250 kg-os súlyú áruk tárolásra fejlesztettek ki. A többszintes kialakítás sem akadály, mivel a keret akár 5500 kg-os terhelést is elbír.

A polcos állványrendszerek alapvetően állványkeretekből, polcelemekből, illetve a szükséges statikai merevítő elemekből épülnek fel. A keret oldalán található négyszögletes oldalsó lyukak 25 mm-enkénti távolságban teszik lehetővé a polckapcsok rögzítését. A kerek lyukak a különböző merevítőelemek csavarozására vagy szegecselésére szolgálnak.

Ipari polcos állványrendszer

Ipari polcos megoldások

A Stowshelf® számos környezetben és formában alkalmazható. Legyen az hagyományos, sokemeletes, vagy többszintes polcrendszer, a kézi komissiózású rendszertől, az automatizált központi irányítású rendszerig. Az új Stowshelf rendszer teljesen mértékben az E-kereskedelm igényei számára lett tervezve, így vált az első számú tárolási megoldássá a szedő tornyok körében.

Egyedi kialakítás

  • A polcok hossza kompatibilis a legtöbb típusú karton, illetve műanyag tárolóegységgel.
  • A polcok széle a legnagyobb terhelés alatt sem deformálódik.
  • Rövid oldalukon a polcok háromszorosra hajtottak.
  • A duplán hajtott és rögzített sarkok, nagy fokú merevséget és nagy ellenállást biztosítanak ütközés terhelések esetén.
  • A szélek lekerekítettek, nem élesek, elkerülve az esetleges sérüléseket.
  • A polcok 53 mm-enként perforáltak, lehetővé téve a polcelválasztók felszerelését.
Ipari polcos állványrendszer

Többszintes padozati rendszer

A Stowshelf® és a Minirack® egyaránt felszerelhető padozattal és lépcsőkkel, a többszintű alkalmazások létrehozása érdekében. Két típus különíthető el a padozat elhelyezését illetően. Teljes szintes kialakítás az állványrendszer teljes területén, adott folyosó feletti lépcsős szintek vagy a kettő kombinációja. Hagyományos szintek esetében általában 350 kg/m² egyenletesen elosztott terhelés az ajánlott. Kézi raklapmozgatós kialakítás vagy egyéb nehezebb áruk tárolása esetén a következő terhelhetőség a mérvadó (500-1000 kg/m²).

Padlóburkolat

A Stowshelf® és a Minirack®  esetén általában faburkolatot vagy lécpadozatot alkalmazunk. A faburkolat sűrű forgácslap, fehér felülettel az alsó részén, és opcionálisan csúszásgátló bevonattal a felső oldalán.

Ipari polcos állványrendszer

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!