stow –Mobil állványrendszer

Flexibilis megoldásaink segítségével akár 90%-kal is növelheti tárolókapacitását!

Kérjen visszahívást!

Stow Mobil állványrendszer

Növelje tárolókapacitását akár 90% -kal

A 1966-ig nyúló családfával büszkélkedő Powerack® piacvezető ipari mobil állványrendszer, több ezer példával világszerte, mely a Stow globális disztribúciós hálózatán keresztül kerül telepítésre. A Powerack® az európai CE minősítést is viseli.

stow Mobile racking

Stow Powerack® rendszer

A Stow Powerack® rendszere hagyományos raklapos állványokból áll, melyek mobil, mozgatható alapokra vannak erősítve. Ez a sokoldalú konstrukció lehetővé teszi folyosók nyitását és zárását, kompakt térkihasználást elősegítve, miközben minden egyes raklap elérhető marad. Ezen felül a mobil elemek jól alkalmazkodó tárolást biztosítanak olyan műveletekhez, ahol a tárolandó raklapok mérete, súlya és minősége nem kiszámítható vagy befolyásolható.

Tökéletes megoldást nyújthat a mobil állványrendszer drága vagy szűkös tárolási környezetben, például hűtőházakban. A Powerack® rendszer végén található pick & deposit állomás tovább növelheti a raktár hatékonyságát, ami a beruházás magasabb megtérülését eredményezi.

A Stow mobil állvány- és tárolórendszere akár 90 %-kal is növelheti raktára kapacitását a hagyományos raklapos állványrendszerekhez képest, jelentősen csökkentve a világítási, fűtési vagy hűtési költségeket.

STOW Mobil állványrendszer
Mobil állványrendszer

A Powerack alapvető jellemzői

Mobil állványrendszereink manuálisan vagy automatikusan is működtethetők az integrált RF-rendszerrel. A PLC-szoftver és saját rendszere összekapcsolásával parancsokat küldhet és állapotinformációkat fogadhat, a raktárban zajló folyamatok optimalizálásának érdekében.

A Stow mobil állványrendszere könnyedén, távirányítással kezelhető egy a targoncákra erősített vagy kézi RF-terminál segítségével.

Biztonság mindenekelőtt

A Stow mobil rendszerek biztonságát az állványokon és a raktár falán elhelyezett fotoelektromos fénysugár-rendszer garantálja. Amikor a berendezést mozgásba hozzák, aktiválódik a fényelektromos biztonság rendszer, mely teljes mértékben eleget tesz a berendezéseket érintő európai biztonsági előírásoknak.

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!