Safe-T-Signal forgalomfigyelő berendezés

A Safe-T-Signal forgalomfigyelő berendezés segít megelőzni a baleseteket ott, ahol az anyagmozgató eszközök a létesítmény ugyanazon területén találhatók.

Kérjen visszahívást!

A forgalom észlelése minden irányból

A Safe-T-Signal egyirányú mikrohullámú érzékelői képesek megkülönböztetni a követő forgalmat, valamint az észlelési zónák és a berendezés érzékenysége állítható.

Safe-T-Signal® Warning System

SAFE-T-SIGNAL FORGALOMFIGYELŐ BERENDEZÉSRŐL

Forgalom-irányítási jelzések

A Safe-T-Signal berendezés könnyen felismerhető, 40 lumen intenzitású STOP (piros) és FIGYELEM (borostyánsárga) LED-es fényjelzései segítségével magas láthatóságot biztosít.

A közlekedési csomópontra a berendezés nagy (440 lumen) intenzitású, a padlóra vetített kék LED fényjelzéssel hívja fel a figyelmet.

A Safe-T-Signal áramellátása 230V AC 50/60Hz bemenettel és 24V kimenettel történik.

Forgalomfigyelő berendezés
Forgalomfigyelő berendezés

Tartós kivitel

A Safe-T-Signal hosszú élettartamát a robosztus acél kivitel garantálja. A berendezés elhelyezése a mennyezetre szerelve, hagyományos, kör alakú, 19 mm-es acél rögzítő rúddal történik. A készlethez 3050 mm hosszú szerelősín és biztonsági kábel is tartozik.

A berendezést beltéri használatra (-40℃-60℃) tervezték, szerelési magassága 3050-4880 mm között változhat.

Energia-takarékosság

A Safe-T-Signal forgalomfigyelő berendezés alacsony energiafelhasználással rendelkezik, fogyasztása készenléti állapotban <10W, maximálisan <50W. A Cree kék LED fényjelzés, valamint az Osram borostyánsárga és piros LED fényjelzések fényerőssége a beltéri fényviszonyoknak megfelelően állítható, ezzel is elősegítve az energiahatékony működést.

Forgalomfigyelő berendezés

termékeink felkeltették az érdeklődését?

Keressen minket bizalommal! Logisztikai szaktanácsadó kollégánk minden kérdését megválaszolja.

Kérjen visszahívást!