A-SAFE kapu

Az A-SAFE kapuk jól látható és tartós belépési és kilépési pontot biztosítanak a veszélyes jármű- vagy a veszélyeztetett gyalogos zónákba.

Kérjen visszahívást!

Könnyen használható

Az A-SAFE kapu rugalmas polimer anyagból készül, mely létfontosságú szerepet tölt be a gyalogos útvonalak hozzáférési pontjain egy integrált közlekedési rendszerben. A hidraulikus lengő mechanizmus segítségével könnyen használható a 0°, +90° és -90° rögzítési pontok között.

A-SAFE | Installation of iFlex Swing Gate

A-SAFE KAPURÓL

MODULARITÁS

Az A-SAFE kapu az A-SAFE Pedestrian Barrier és az A-SAFE Traffic Barrier termékekkel alkalmazva komplett jármű- és gyalogosforgalmi biztonsági rendszert alkot.

A-Safe kapu
A-Safe kapu

Optimalizálja a termelékenységet

A magas-láthatósági akadályok szervezik és felgyorsítják a létesítményt, optimalizálják a termelékenységet és elsősorban baleseteket előznek meg.

Memaplex™ – Nem műanyag

A Memaplex ™ nyolc alapanyagból és gumi adalékanyagból készült, védjeggyel ellátott, az A-SAFE által feltalált poliolefin keverék. A gyártási folyamat során az összetevők molekuláris szerkezete újrarendeződik egy egyenes vonalba, melynek révén a Memaplex ™ egyszerre erős, ugyanakkor rugalmas és erőhatásokat elnyelő is.

A “beépített” memória pedig lehetővé teszi, hogy az anyag az ütközést követően visszatérjen eredeti alakjába. A Memaplex ™ lemosható, kémiailag ellenálló, alkalmas hűtőházakba, nem csorbul, nem reped, nem korrodál és nem pereg, így ideális termék az élelmiszeripari területeken is.

A-Safe kapu

műszaki paraméterek

Hőmérséklettartomány (normál): -10°C – 50°C
Gyulladási hőmérséklet: 370°C – 390°C
Gyulladáspont: 350°C – 370°C
Toxicitás: Nem veszélyes
Kémiai ellenállóság: Kitűnő – ISO/TR 10358
Időjárás stabilitás (szürke): Kiváló
Fény stabilitás: Kitűnő
Statikus osztályzás (Felületi ellenállás): 1015 – 1016 Ω
Színek: Sárga (RAL 1007), Szürke (RAL 9007), Fekete (RAL 9005)

Anyag: MEMAPLEX ™

A-Safe kapu

Kapu típusok

iFlex™ Swing Gate Short

iFlex™ Swing Gate Long

iFlex™ Slide Gate

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!