A-SAFE kétfunkciós védőkorlát

A robusztus A-SAFE kétfunkciós védőkorlát rendszer védi, tereli és elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi járművektől, valamint segít megszervezni és felgyorsítani a létesítmény működését.

Kérjen visszahívást!
HAJLIK, ELNYEL ÉS VISSZATÉR

Az A-SAFE kétfunkciós védőkorlát hajlik, elnyel és visszatér a lehetséges behatások alkalmával, így az alacsony szintű járművek, mint pl. a homlokvillás targoncák ütközésekor. A moduláris rendszer jól látható, hogy segítse a gépjárművek üzemeltetőit és jól kombinálható más A-SAFE termékekkel, mint pl. nyíló vagy toló kapuk.

A-SAFE | iFlex Single Traffic Barrier+

A-SAFE VÉDŐKORLÁTRÓL

Modularitás

A beépített modularitása révén könnyen telepíthető és gyorsan javítható, a többirányú tartóknak köszönhetően pedig a rendszer könnyen illeszkedik bármely létesítménybe, eltávolítva a kemény sarkokat, melyek gyakran okai a baleseteknek.

A-Safe védőkorlát
Kétfunkciós védőkorlát

HATALMAS KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS

Az új higiéniai plombák és a behatolási pontok hiánya miatt forradalmi megoldás érzékeny környezetben is, valamint a karc- és korrózióálló tulajdonságai miatt hatalmas költségmegtakarítás a karbantartásokat, az állásidőt és munkaerőt tekintve.

Az A-SAFE akadályok rugalmasak és energia elnyelő tulajdonságúak, így az ütközés utáni padló károk minimalizálhatóak – és a hosszú távú megtakarítás drámai méretű.

Optimalizálja a termelékenységet

A magas-láthatósági akadályok szervezik és felgyorsítják a létesítményt, optimalizálják a termelékenységet és elsősorban baleseteket előznek meg.

A-Safe védőkorlát raktárban
A-Safe védőkorlát raktárban

MEMAPLEX™ – NEM MŰANYAG

A Memaplex ™ nyolc alapanyagból és gumi adalékanyagból készült, védjeggyel ellátott, az A-SAFE által feltalált poliolefin keverék. A gyártási folyamat során az összetevők molekuláris szerkezete újrarendeződik egy egyenes vonalba, melynek révén a Memaplex ™ egyszerre erős, ugyanakkor rugalmas és erőhatásokat elnyelő is.

A “beépített” memória pedig lehetővé teszi, hogy az anyag az ütközést követően visszatérjen eredeti alakjába. A Memaplex ™ lemosható, kémiailag ellenálló, alkalmas hűtőházakba, nem csorbul, nem reped, nem korrodál és nem pereg, így ideális termék az élelmiszeripari területeken is.

műszaki paraméterek

Hőmérséklettartomány (normál): -10°C – 50°C
Gyulladási hőmérséklet: 370°C – 390°C
Gyulladáspont: 350°C – 370°C
Toxicitás: Nem veszélyes
Kémiai ellenállóság: Kitűnő – ISO/TR 10358
Időjárás stabilitás (szürke): Kiváló
Fény stabilitás: Kitűnő
Statikus osztályzás (Felületi ellenállás): 1015 – 1016 Ω
Színek: Sárga (RAL 1007), Szürke (RAL 9007), Fekete (RAL 9005)

Anyag: MEMAPLEX ™

Kétfunkciós védőkorlát

Kétfunkciós védőkorlát típusok

iFlex™ Single Traffic Barrier+

eFlex™ Single Traffic Barrier+

iFlex™ Double Traffic Barrier+

Atlas™ Double Traffic Barrier+

iFlex™ Heavy Duty Topple Barrier

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!