A-SAFE magassági korlát

Az A-SAFE magassági korlát két fő funkciója az ajtónyitó szerkezet védelme, valamint a magasban bekövetkező ütések és az ezekből adódó szerkezeti sérülések megelőzése.

Kérjen visszahívást!

Ha a jármű vagy a rakomány túl magas

Ha fennáll a veszélye, hogy a magas járművek vagy a magasan mozgatott rakomány sérülést okozhat a magasan vezetett csövekben, kábeltálcákban, levegő vagy gáz utánpótlási vonalakban, az A-SAFE magassági korlát képes megelőzni ezeket a baleseteket, valamint figyelmezteti a járművezetőket, hogy a jármű vagy a rakomány túl magas.

A-SAFE | iFlex Height Restrictor Impact

A-SAFE MAGASSÁGI KORLÁTRÓL

Hatalmas költségmegtakarítás

Az új higiéniai plombák és a behatolási pontok hiánya miatt forradalmi megoldás érzékeny környezetben is, valamint a karc- és korrózióálló tulajdonságai miatt hatalmas költségmegtakarítás a karbantartásokat, az állásidőt és munkaerőt tekintve.

Az A-SAFE akadályok rugalmasak és energia elnyelő tulajdonságúak, így az ütközés utáni padló károk minimalizálhatóak – és a hosszú távú megtakarítás drámai méretű.

Magassági korlát
Védőkordon

Memaplex™ – Nem műanyag

A Memaplex ™ nyolc alapanyagból és gumi adalékanyagból készült, védjeggyel ellátott, az A-SAFE által feltalált poliolefin keverék. A gyártási folyamat során az összetevők molekuláris szerkezete újrarendeződik egy egyenes vonalba, melynek révén a Memaplex ™ egyszerre erős, ugyanakkor rugalmas és erőhatásokat elnyelő is.

A “beépített” memória pedig lehetővé teszi, hogy az anyag az ütközést követően visszatérjen eredeti alakjába. A Memaplex ™ lemosható, kémiailag ellenálló, alkalmas hűtőházakba, nem csorbul, nem reped, nem korrodál és nem pereg, így ideális termék az élelmiszeripari területeken is.

műszaki paraméterek

Hőmérséklettartomány (normál): -10°C – 50°C
Gyulladási hőmérséklet: 370°C – 390°C
Gyulladáspont: 350°C – 370°C
Toxicitás: Nem veszélyes
Kémiai ellenállóság: Kitűnő – ISO/TR 10358
Időjárás stabilitás (szürke): Kiváló
Fény stabilitás: Kitűnő
Statikus osztályzás (Felületi ellenállás): 1015 – 1016 Ω
Színek: Sárga (RAL 1007), Szürke (RAL 9007), Fekete (RAL 9005)

Anyag: MEMAPLEX ™

Magassági korlát

Magassági korlát típusok

iFlex™ Height Restrictor

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!