Billenő orrlemezes rámpák

A billenő orrlemezes rámpaszint-kiegyenlítő alap kivitelben 400 mm-es billenő orrlemezzel készül, mely egyedi igények alapján 500 mm hosszúságú is lehet, valamint egyedülálló egészségvédő tulajdonságokkal rendelkezik.

Kérjen visszahívást!
Folyamatos fejlesztés eredménye

Gyártónk több éves kutatás-fejlesztési munkálatokat követően, piacra dobta rámpaszint-kiegyenlítőjét, mely maximálisan megfelel az európai normáknak, továbbá rengeteg apró plusz kiegészítővel látta el a terméket, melyeket az alap kivitelű eszköz tartalmaz.

Rite-Hite rámpa

A BILLENŐ ORRLEMEZES RÁMPÁKRÓL

Kivételes munkabiztonsági tulajdonságok

A rámpaszint-kiegyenlítők platformja alap kivitelben 8 mm vastagságú bordás lemezből készül, mely garancia a hosszú élettartamra.

Továbbá 2 emelő és egy orrlemez működtető munkahenger alkotja, melynek köszönhetően a szerkezet erős, strapabíró és biztonságos.

Billenő orrlemezes rámpa
Billenő orrlemezes rámpa

Biztonságos munkavégzés minden helyzetben

Rámpaszint-kiegyenlítőink két fő emelő munkahengere és hidraulikája automata magassági szint követővel szerelt, így az eszköz folyamatosan alkalmazkodik a változó magasságú légrugós teherautók plató szintjéhez minden helyzetben tökéletes áthidalást biztosítva.

Továbbá a fő munkahengerek biztonsági fékkel szereltek, melynek köszönhetően esetleges áramszünet esetén a működő rámpa platformja az adott magasságban marad, onnan nem zuhan le.

Az áthidalásért felelős orrlemez

Rámpaszint-kiegyenlítőnk alap kivitelben 400 mm-es billenő orrlemezzel készül, mely egyedi igények alapján 500 mm hosszúságú is lehet.

Több mint 2000 mm szélességű eszközök esetében, alap kivitelben az orrlemez két sarka lecsapott kialakítást kap, hogy a nem kaputengelybe pozícionált kamion rakterére az orrlemez ráengedhető legyen, így biztosítva a folyamatos operációt és az időveszteség minimalizálást.

Billenő orrlemezes rámpa
Billenő orrlemezes rámpa

Adott környezetbe megfelelő felületkezeléssel

Eszközeink alap kivitelben RAL7016, antracit szürke gyári festett felületkezelést kapnak, mely igény szerint módosítható más színre is.

Továbbá hűtőtéri, élelmiszeripari vagy párás, szabadtéri környezetbe horganyzott anyagból készült eszközt tudunk kínálni az élelmiszeripari előírásoknak való megfelelés vagy a korrodálódás megelőzése érdekében.

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!