PVC gyorskapuk

Gyártónk, az ITW Industrietore GmbH. több, mint 25 éves gyártói és fejlesztői tapasztalatra tekint vissza. Cél a termékek sokoldalúságának és egyediségének megalkotása, amely a tervezésben és a technológiában rejlik.

Kérjen visszahívást!

Maximális igénybevételre tervezve

Ipari felhasználás esetén egy gyorsmozgású kapu környezetében nagy forgalom várható, ennek megfelelően a kapu meghatározó alkatrészei magas számú nyitás-zárás ciklusra lettek minősítve a hosszú élettartam biztosítása érdekében.

PVC gyorskapuk

pvc gyorskapuk

PVC gyorskapuk

Megfelelő műszaki megoldás a tartósság jegyében

Kapuinkat a helyi adottságokhoz és elvárásokhoz igazítjuk. Ennek megfelelően kapulapjaink vastagsága 2-3 mm is lehet, szemmagasságban betekintő ablaksávval alap kivitelben.

Homlokzati kapuink akár Class3 szélteher ellenállásúak is lehetnek, mely körülbelül 115-130 km/h szélsebességnek felel meg. Beltéri kapuink Class0-tól, akár Class2 szélteher ellenállásúak is lehetnek, mely körülbelül 0-100 km/h szélsebességnek felel meg.

Ennek érdekében kapuink felvértezhetőek különféle kapulap feszítő rendszerekkel és szélteher ellenállást növelő extra merevítésekkel.

PVC gyorskapuk

Kivételesen gazdag alapfelszereltségű kapuvezérlés felármentesen

Az elektromos beüzemelést követően kapuink közvetlenül tűzjelző rendszerbe köthetők és tűz esetén automatikusan nyitnak. Továbbá a vezérlésben helyet kapott egy beépített távirányító vevő egység, melynek köszönhetően a kapuk távirányítóval is működtethetőek.

 

A vezérlés fogadni tudja a távirányító, kártyaolvasó, indukciós hurok, húzó kapcsoló, mozgásérzékelő radar jelét, így alkalmazkodva az adott operációhoz. Fontos megemlíteni, hogy maga vezérlő doboz háza IP 65 védett, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

PVC gyorskapuk

Meghajtás, kapumozgatás felsőfokon

PVC gyorskapuink gyorsmozgású, frekvenciaváltós hajtóművel szereltek a hosszú élettartam és gyors mozgás biztosítása érdekében. Ennek köszönhetően kapuink közel 2 m/s sebességgel nyitnak és 0,8 m/s sebességgel csukódnak.


Áramszünet esetén vészhelyzeti kézi kurbli alkalmazásával a kapu nyitható, illetve csukható. Párás térben, a hajtómű IP65 védelmet kap, a páralecsapódás okozta problémák elkerülése végett.


OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Kiüthető kapulap önjavító funkcióval
Ütközéskor a kapulap kiakad a sínvezetésből, majd egy nyitás-zárás ciklust követően automatikusan visszafűződik és a termelés zavartalanul folytatódhat

Dedikált hozzáférés
Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés plusz nyomógomb vagy mikrokapcsolós tolózár.

Kiegészítők
Vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar illetve távirányító.

Figyelemfelkeltő jelzés
Kétoldali sárga villogó lámpa vagy piros-zöld forgalomirányítási lámpa.