Spirál gyorskapuk

Gyártónk több éves kutatás-fejlesztési munkálatokat követően 2015-ben piacra bocsátotta legújabb nyílászáróját, mely kivételes hőszigetelő értékei mellett gyors nyitás-zárási sebességgel képes üzemelni.

Kérjen visszahívást!

A folyamatos fejlesztés eredménye

Gyártónk több éves kutatás-fejlesztési munkálatokat követően 2015-ben piacra bocsátotta legújabb nyílászáróját, mely kivételes hőszigetelő értékei mellett gyors nyitás-zárási sebességgel képes üzemelni. Ennek köszönhetően sokkal szélesebb körben meg tudunk felelni a megrendelői igényeknek.

New HELIX door EN

spirál gyorskapuk

Spirál gyorskapuk

Kivételes hőszigetelési tulajdonság

Kapulapunk alapkivitelben tömör 40mm vastag, HCFC mentes, mikro profilos kialakítású vagy teljes felületében alumínium keretes, üvegezett felületű!

A pontos illesztéseknek és speciális kialakításnak köszönhetően ujjbecsípődés ellen védett kapulap alapkivitelben, a munkahelyi biztonság jegyében.

Temperált ipari körülmények esetén, kapuink nem csak az homlokzatra, hanem belső térben is letelepíthetőek, ahol fontos a hőszigetelés.

Spirál gyorskapuk

Spirál rendszerű sínvezetés a gyors mozgás érdekében

A kapurendszer elemei a gyors mozgásra lettek tervezve. A forradalmi spirál sínvezetés mellett fontos alkotó elemei a kapunak a speciálisan tervezett és csapágyazott dupla görgős rendszer, a megszakítás nélküli láncos-/acél kábeles erőátviteli rendszer és a közvetlen hajtás.

 

Ennek a szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően valósult meg a letisztult kivitelű és megbízható HELIX spirál gyorskapu.

Spirál gyorskapuk

Minőség és tartósság

A kapuk sínvezetései és szerelvényei alapkivitelben horganyzott anyagból készülnek, így biztosítva a hosszú élettartamot ipari környezetben.

 

Továbbá, kínálatunkban szerepel rozsdamentes, korrózióvédett felületkezelés is a sínvezetés és szerelvényezés tekintetében mosótéri környezetbe.

 

Spirál gyorskapuk

Maximális igénybevételre tervezve és minősítve

Ipari környezetben egy gyorsmozgású kapu környezetében nagy forgalom várható, ennek megfelelően a kapu meghatározó alkatrészei magas számú nyitás-zárás ciklusra lettek minősítve a hosszú élettartam biztosítása érdekében.

Spirál gyorskapuk

Gyorsmotoros mozgatás az operáció zavartalan működésének érdekében

A kapuk motoros mozgatással működtethetőek, alapkivitelben a német gyártmányú GfA vezérléssel és meghajtással szállítjuk szerkezeteinket, ami garancia a zavartalan üzemelésre.

Spirál gyorskapuk

MAXIMÁLIS ÜZEMIDŐ, MINIMÁLIS KARBANTARTÁS

Az elektromos beüzemelést követően kapuink közvetlenül tűzjelző rendszerbe köthetők és tűz esetén automatikusan nyitnak. Továbbá a vezérlésben helyet kapott egy beépített távirányító vevő egység, melynek köszönhetően a kapuk távirányítóval is működtethetőek.

 

A vezérlés fogadni tudja a távirányító, kártyaolvasó, indukciós hurok, húzó kapcsoló, mozgásérzékelő radar jelét, így alkalmazkodva az adott operációhoz. Fontos megemlíteni, hogy maga vezérlő doboz háza IP 65 védett, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Ablakozott panelek
Tömör kapulap esetében kérhető ablakozott panel, mely alumínium keretezésben duplafalú, hőszigetelt kivitelű, magas karcállóságú.

Dedikált hozzáférés
Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés plusz nyomógomb vagy mikrokapcsolós tolózár.

Kiegészítők
Vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar illetve távirányító.

Figyelemfelkeltő jelzés
Kétoldali sárga villogó lámpa vagy piros-zöld forgalomirányítási lámpa.