Standard rugalmas kaputömítés

A kaputömítések célja, hogy lezárják a raktár és a jármű közötti réseket, ezzel védve az árut és a személyzetet az eső, a hó és egyéb időjárási körülményektől. A jól megválasztott kaputömítés másik fontos előnye az energiaköltségek csökkentése.

Kérjen visszahívást!
Kiváló anyagminőség

A Rite Hite kaputömítések kiváló minőségű anyagokból készülnek, legyen az a megerősített, magas szakítószilárdságú 3,5 mm vastag PVC oldal- és felsőponyva, vagy akár a 40×40 mm-es horganyzott rugalmas oldal- és felsőkeret. A magas minőség ergonómikus kialakítást és minimalizált karbantartási költségeket eredményez.

Standard rugalmas kaputömítés

STANDARD RUGALMAS KAPUTÖMÍTÉSRŐL

Az energiaköltségek csökkentése

A szabályozható felső keret magasság integrált vízelvezetéssel és a sarkoknál laminált felső ponyva növeli a kaputömítés élettartamát és minimalizálja a karbantartási és energia költségeket.

Standard rugalmas kaputömítés
Standard rugalmas kaputömítés

Maximális lezárás

A rakodókon a Rite-Hite Dock Seals szoros, tömítés típusú tömítést biztosít a pótkocsi három oldalán. Ahogy a rakodódokk lökhárítóihoz támaszkodik, az utánfutó a rakodódokk tömítésének habszivacs oldalpárnáiba préselődik. Ez a tömörítés bezárja a helyet a dokkállás és az utánfutó között.

Komfort és védelem

A hézagok lezárásával megakadályozhatjuk, hogy egyéb külső környezeti elemek, például rágcsálók, bogarak, eső, szél, por és egyéb kártevők bejussanak a létesítménybe, ezáltal hozzájárulva egy tiszta és komfortos munkahelyi környezet kialakításához, továbbá védelmet nyújt a rakomány értékeire is.

Standard rugalmas kaputömítés

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!