Teleszkópos orrlemezes rámpák

A rámpaszint-kiegyenlítő alap kivitelben 500 mm-es vagy 1000 mm-es teleszkópos orrlemezzel készül, valamint egyedülálló egészségvédő tulajdonságokkal rendelkezik.

Kérjen visszahívást!
Folyamatos fejlesztés eredménye

Gyártónk több éves kutatás-fejlesztési munkálatokat követően, piacra dobta rámpaszint-kiegyenlítőjét, mely maximálisan megfelel az európai normáknak, továbbá rengeteg apró plusz kiegészítővel látta el a terméket, melyeket az alap kivitelű eszköz tartalmaz.

Rite Hite rámpa

TELESZKÓPOS ORRLEMEZES RÁMPÁKRÓL

Kivételes munkabiztonsági tulajdonságok

A beépített modularitása révén könnyen telepíthető és gyorsan javítható, a többirányú tartóknak köszönhetően pedig a rendszer könnyen illeszkedik bármely létesítménybe, eltávolítva a kemény sarkokat, melyek gyakran okai a baleseteknek.

Teleszkópos orrlemezes rámpa
Teleszkópos orrlemezes rámpa

Egyedülálló egészségvédő tulajdonságok

A rámpa, az épület és a teherautó platója közötti áthidalás következtében a targonca útja az épületből a teherautóba nem zökkenőmentes, folyamatosan káros erőhatások érik az ott dolgozó targonca vezetők szervezetét.

Termékünk pontos illesztéseinek köszönhetően, szinte zökkenőmentes az áthaladás, így sokkal kisebb a targonca vezetőre ható káros energia, csökkentve a krónikus hátfájás kockázatát.

Biztonságos munkavégzés minden helyzetben

Rámpaszint-kiegyenlítőink két fő emelő munkahengere és hidraulikája automata magassági szint követővel szerelt, így az eszköz folyamatosan alkalmazkodik a változó magasságú légrugós teherautók plató szintjéhez minden helyzetben tökéletes áthidalást biztosítva.

Továbbá a fő munkahengerek biztonsági fékkel szereltek, melynek köszönhetően esetleges áramszünet esetén a működő rámpa platformja az adott magasságban marad, onnan nem zuhan le.

Teleszkópos orrlemezes rámpa
Teleszkópos orrlemezes rámpa

Az áthidalásért felelős orrlemez

Rámpaszint-kiegyenlítőnk alap kivitelben 500mm-es vagy 1000mm-es teleszkópos orrlemezzel készül.

Több mint 2000mm szélességű eszközök esetében, alap kivitelben az orrlemez két sarka lecsapott kialakítást kap, hogy a nem kaputengelybe pozícionált kamion rakterére az orrlemez ráengedhető legyen, így biztosítva a folyamatos operációt és az időveszteség minimalizálást.

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!