TARGONCABÉRLÉS RUGALMASAN, KEDVEZŐ FELTÉTELEKKEL!

A targoncabérlés költséghatékony döntés, ha csak időszakosan van szüksége több munkaeszközre. A gyalogos gépektől a nagyobb teherbírású targoncákig számos géptípussal állunk rendelkezésre használt bérelhető targoncáinkkal.

Targoncabérlés kapcsán vegye fel kapcsolatot szakértő kollégáinkkal!

Kérjen visszahívást!

Targoncabérlés során is a crown az ideális megoldás 

A cég a világ egyik legnagyobb elektromos targonca gyártója, amely a múlt század közepe óta állít elő anyagmozgató berendezéseket. A többszörösen díjnyertes Crown termékeket – a legkisebb kézi raklapmozgatóktól kezdve a legnagyobb keskenyfolyosós targoncákig – úgy tervezték, hogy a lehető legtökéletesebben alkalmazkodjanak a felhasználók igényeihez. 

Az iparágban egyedülálló módon az alkatrészek 85 %-a a Crown saját gyáraiban kerül kifejlesztésre és kialakításra. Ennek köszönhetően a berendezéseket alkatrész-szinten tudjuk javítani, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármely főkomponens meghibásodása esetén csak annak alkatrészeit cseréljük. Ez azt eredményezi, hogy a Crown targoncák javítási-, és ezáltal az üzemeltetési költségei 30-50% kedvezőbbek az európai versenytársakhoz képest.

A Crown targoncák hosszú élettartamát, ami csaknem duplája a versenytársakhoz képest, számos hazai példa is alátámasztja.

Gépparkunkban előfordul 40 000 üzemóra feletti szűkfolyosós targonca (TSP6000) vagy 30 000 üzemóra feletti futásteljesítményű toló oszlopos targonca (ESR5260), melyek gond nélkül, megbízhatóan és kifogástalanul üzemelnek. Ennek köszönhetően ideálisak targoncabérlés esetén, hiszen hosszú távon nyújtanak megbízható teljesítményt. .

Ügyfeleinknek bátran ajánljuk még a magasabb futásteljesítményű Crown használt targoncáinkat is, mert tudjuk, hogy évekig, akár évtizedekig is gond nélkül szolgálhatja logisztikai tevkenységünkter. A targoncabérlés, vagy használt targonca vásárlás további előnye, hogy akár azonnal átvehető.

Tovább a bérelhető targoncákra

FELÚJÍTOTT CROWN
TARGONCÁK
ISMERJE MEG FELÚJÍTÁSI
PROGRAMUNKAT

QTR felújítási programunk három szinten (Basic,Standard és Premium)
kínál kedvező árú alternatívát a targonavásárlásban. Legyen szó akár
vásárlásról, akár bérlésről, Önnek is van egy jó ajánlatunk!

Targonca felújítási programunkról

kérdése van? SEGÍTÜNK!
GYAKORLATIAS MÉRNÖKEINK

MINDENBEN AZ ÖN RENDELKEZÉSÉRE ÁLLNAK.