CROwn DT SOROZAT A dupla raklapemelő felveszi a ritmust

A Crown dupla raklapemelője ideális nagy sűrűségű halmos tároláshoz és gyakori rámpázáshoz.

Kérjen visszahívást!

A sokoldalú erőemelő

Ez a gép egyesíti magában egy nagy igénybevételre tervezett raklapemelő adottságait egy raklapmozgató sokoldalúságával, mindezek mellett pedig képes 2 db 1000 kg raklap egyidejű szállítására.

Gyalogkíséretű targonca DT sorozat

CROWN DT SOROZATRÓL

Eredményeket szállít

A DT sorozatú dupla raklapemelőt nagy teljesítményű munkára tervezték, így a kezelők az egész műszak alatt olyan termelékenyek tudnak lenni, amennyire csak lehet. A Crown „Active Traction” rendszere az egyik kulcsa ennek a teljesítménynek.

Ez a rendszer folyamatosan változtatja a meghajtó-kerékre nehezedő nyomást a sebesség, a bekormányzási szög, a villa emelési magasság, a teher elhelyezkedés, a gyorsulás és fékezés függvényében, ezáltal állandóan rendelkezésre áll a szükséges vonóerő.

Gyalogkíséretű targonca DT sorozat
Gyalogkíséretű targonca DT sorozat

Tartós használati érték

A Crown dupla raklapemelőjét úgy építették meg, hogy megbirkózzon a raktári környezetben felmerülő összes kihívással, ezáltal Ön is számíthat a gép folyamatos megbízható munkájára.

Az erős I-gerendákból felépülő emelőoszlop, a megerősített öntött-acél alváz, a 10 mm vastag védőszoknya, az 5 mm-es burkolólemezek, a fröccsöntött alumínium kezelőkar, és az iparág legerősebb oldaltámaszai biztosítják gépeink hosszú élettartamát, még a legkeményebb körülmények között is.

Nagy igénybevételnek ellenálló támasztókerekekkel felszerelt, rugózott meghajtó-egység garantálja a tartósságot és a folyamatos vonóerőt.

Többet teljesít

Tény, hogy az olyan kezelők, akik kényelemben és magabiztosan tudnak dolgozni, termelékenyebbek társaiknál. Ez a tény motiválja a Crown eltökéltségét a targoncák ergonomikus kialakítása irányában.

Jó példa erre a törekvésre a szabadalmaztatott, felhajtható „FlexRide” platform, ami kivételes utazási kényelmet biztosít azáltal, hogy rugózása a kezelő súlyához állítható. A Crown fejlett felfüggesztési rendszere nagymértékben csökkenti a gép vázára, a platformra és egyéb komponensekre jutó felütéseket.

Ezeken túl, a hidraulikarendszer a proporcionális működésű szelep segítségével azonnal reagál a kezelő utasításaira, a gyors és pontos villapozicionálás és rakatelhelyezés érdekében.

Gyalogkíséretű targonca DT sorozat
Gyalogkíséretű targonca DT sorozat

A sokoldalúság kifizetődik

A Crown DT sorozata messze felülmúlja a dupla raklapemelőkkel szembeni elvárásokat a termelékenység, kezelhetőség, tartósság és sokoldalúság tekintetében. Dupla raklapemelő sorozatunk 4 féle konfigurációban érhető el, akár 12,5 km/h-ás haladási sebességet biztosítva.

A felhajtható platform, a gyors leszállást biztosító (Quick-Exit) oldaltámaszokkal, a kezelőállásos és a gyalogvezérlésű mód közötti egyszerű váltás rugalmasságát biztosítja. A fix platformos, oldalról való beszállást lehetővé tevő, háttámlás kialakítás különösen komissiózási feladatoknál előnyös.

A fix platformos, hátulról való beszállást lehetővé tevő kialakítás biztonságos és kényelmes kezelőhelyet biztosít a nagy forgalmú raktárakban. Kizárólag gyalogvezérlésű használathoz platform nélküli kivitel is választható.

Számíthat rá

A Crown mindegyik targoncáját a tartós használati értéket szem előtt tartva építi meg, ez alól pedig a DT sorozatú dupla raklapemelő sem kivétel.

A Crown vertikálisan integrált gyártási rendszerének és szerviz-szolgáltatásának következtében a fenntartási költségek számottevően alacsonyabbak.

A munkavégzést segítő gyári kiegészítők hozzájárulnak a kezelők kényelméhez és termelékenységük növeléséhez.

Gyalogkíséretű targonca DT sorozat

DT modell típusok

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Nagy teherbírású dupla támasztókerekek

A nagy igénybevételre tervezett dupla támasztókerekek a legkeményebb körülmények között is megállják a helyüket, ide értve a rossz minőségű talajt, hosszú szállítási utakat és extrém hőterhelést.

Hűtőházi kivitel

A hűtőházi előkészítés lehetővé teszi a raklapemelő számára, hogy hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

Dupla gombcsoport a bázisemelés vezérléséhez

A bázisemelést vezérlő dupla gombcsoport lehetővé teszi, hogy a kezelő bármelyik kezével beállíthassa a teherkarok helyzetét.

Gyalogkíséretű targonca DT sorozat

CROWN DT BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown DT targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

Crown DT brosúra (PDF)

CROWN DT SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

Crown DT specifikáció (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!