CROwn SH/SHR SOROZAT Egyszerűen irányítható

A Crown nagy igénybevételre tervezett terpesztargoncája lehetővé teszi a legnehezebb terhek gyors és egyszerű szállítását szűk helyeken is.

Kérjen visszahívást!

Értéktartó

A Crown összes targoncáját hosszú élettartamúra tervezik és ez alól az SH/SHR sorozat sem kivétel.

A Crown vertikálisan integrált gyártási és szervizháttere garantálja, hogy a fenntartási költségek számottevően alacsonyabbak legyenek az évek során.

Gyalogkíséretű targonca SH/SHR sorozat

CROWN SH/SHR SOROZATRÓL

Szűk helyekre optimalizálták

A Crown SH/SHR terpesztargonca használata még szűk helyeken is egyszerű az innovatív kezelőszerveknek és a kompakt felépítésnek köszönhetően, amelyek nagymértékben javítják az irányíthatóságot.

Az SHR sorozat pantográfos kitoló mechanizmusa a terpesztargoncák és a homlokvillás targoncák előnyeit egyesíti, ezzel széles mérettartományban teszi lehetővé a raklapok kezelését. Olyan tömbös tárolásnál is használható, ahol a rakatok között nincs hely a támasztólábak számára, lehetővé téve a kezelőnek, hogy átnyúljon az akadályok felett, ahelyett, hogy átrakodná azokat.

Gyalogkíséretű targonca SH/SHR sorozat
Gyalogkíséretű targonca SH/SHR sorozat

Hatékony és intelligens teljesítmény

Az SH/SHR sorozatú terpesztargoncákat erős és hatékony váltakozó áramú (AC) meghajtó rendszerrel és a Crown intelligens „Access 1 2 3” technológiájával szerelték fel, annak érdekében, hogy a lehető legmegbízhatóbban üzemeljenek és a legnagyobb teljesítményt nyújtsák. Ez a diagnosztikai rendszer biztonságos és optimális vezérlést biztosít. A gépet olyan kezelést segítő szolgáltatásokkal is ellátták, mint a például a visszagurulás gátló (rámpán) és az automata sebességszabályozás.

A kezelők gyorsan és egyszerűen választhatnak a két előre programozható sebességszint között a tapasztalati szintjüknek vagy a felhasználás módjának megfelelően. Ezen felül a teljesítménynövelő funkció extra teljesítményt biztosít akadályokon való áthaladáskor.

Tartósság kívül-belül

Az SH/SHR sorozatú terpesztargoncánál a tartósság magától értetődik, annak érdekében, hogy a legkeményebb felhasználási körülmények között is képes legyen helytállni.

A robosztus váz nagy mennyiségű acél felhasználásával készült, a nagy igénybevételnek is ellenálló emelőoszlop és támasztólábak pedig a már bizonyítottan megbízható RR sorozatú tolóvillás targoncáról származnak.

A fröccsöntött alumínium kezelőkar szerkezeti megerősítéssel rendelkezik, a maximális szilárdság és tartósság érdekében.

Gyalogkíséretű targonca SH/SHR sorozat

SH/SHR modell típusok

CROWN SH5500 magasemelésű terpesztargonca

 

CROWN SHR5500 magasemelésű pantográfos terpesztargonca

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Oldalmozgató

Az oldalmozgató lehetővé teszi a rakatok újra-pozicionálását.

Választható kerekek

A meghajtó-kerekek és teherkerekek széles választéka lehetővé teszi, hogy gyakorlatilag bármilyen alkalmazási terület elvárásai teljesíthetőek legyenek.

Beépített töltőberendezés

A teljesen automatikus, beépített akkumulátor-töltő kényelmes töltést tesz lehetővé, amelyhez nem szükséges az akkumulátor eltávolítása.

Hűtőházi előkészítés

A hűtőházi előkészítés lehetővé teszi a terpesztargonca számára, hogy hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

Gyalogkíséretű targonca SH/SHR sorozat

CROWN SH/SHR BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown SH/SHR targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

Crown SH/SHR brosúra (PDF)

CROWN SH/SHR SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

SH specifikáció letöltése (PDF)

SHR specifikáció letöltése (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!