CROwn ST/SX SOROZAT Optimalizálás, hatékonyság és helykihasználás

A Crown ST/SX sorozatú terpesztargonca termelékeny és költséghatékony megoldást nyújt abban az esetben, amikor Önnek a lehető legjobb térkihasználásra és a hatékonyság növelésére van szüksége.

Kérjen visszahívást!
a hatékonyság mindenekelőtt

A nagyobb gyorsulás és sebesség megnövelt hatékonyságot eredményez, ami akár 10%-kal több anyag mozgatását teszi lehetővé műszakonként. A hidraulikarendszert a nagyobb emelési-, döntési-, és süllyesztési sebességek elérése érdekében optimalizálták, ezáltal tovább nőtt a termelékenység. A teljesítménynövekedés mellett 25%-kal nőtt az egy töltéssel elérhető üzemidő is.

Gyalogkíséretű targonca ST/SX sorozat

CROWN ST/SX SOROZATRÓL

Kiemelkedően sokoldalú

Tapasztalja meg a nagyobb hatékonyságot és a sokoldalúságot az ST/SX terpesztargoncákkal. A tömbös tárolásnál időt és helyet takaríthat meg, a komissiózás pedig jobban irányíthatóvá és hatékonyabbá válik a segítségével.

Az ST/SX sorozat kiválóan használható teherautók talajszintről való rakodására és a karbantartási műveletek leegyszerűsítésére is.

A homlokvillás targoncákkal összehasonlítva, a Crown terpesztargoncái tömbös tárolásnál ugyanakkora helyen több termék elhelyezését teszik lehetővé, ami a gyakorlatban több szabad tárolóhelyet jelent, miközben a hozzáférhetőség is optimálissá tehető.

Gyalogkíséretű targonca ST/SX sorozat
Gyalogkíséretű targonca ST/SX sorozat

Akadálytalan kilátás minden irányban

A ST/SX sorozatú terpesztargoncával dolgozó kezelők munkáját kivételesen jó kilátás segíti, lehetővé téve számukra, hogy gyorsan és magabiztosan mozogjanak a géppel szűk helyeken, illetve egyszerűvé váljon számukra a rakatok elhelyezése talajszinten és felemelt helyzetben is.

Az alacsony építésű hajtómű és az átlátható oszlopkialakítás kitűnő rálátást biztosít a villahegyekre, a talajon és felemelt helyzetben is.

Vegye kezébe az irányítást

Kivételesen jó kezelhetőségre van szükség, ha meg akarunk felelni a szűk helyeken való mozgás és rakodás jelentette kihívásoknak. Az ST/SX terpesztargoncák kompakt kialakítása és innovatív kezelőelemei lehetővé teszik a kezelők számára az egyszerű manőverezést.

A különleges Crown X10 kezelőkar az egyedileg kialakított fogantyúnak, a hüvelykujj-kapcsolónak és az emelő/süllyesztő gomboknak köszönhetően egyszerűvé teszi a munkát és növeli a kényelmet. A fék-felülbíráló funkció lehetővé teszi, hogy targonca majdnem olyan szűk helyen is képes megfordulni, mint a saját nyomtávja, miközben a kormányrúd nem lóg túl a gép körvonalán.

A kezelők gyorsan és kényelmesen választhatnak a két előre beprogramozott teljesítményszint közül, a tapasztalati szintjüknek vagy az aktuális alkalmazás igényeinek megfelelően.

Gyalogkíséretű targonca ST/SX sorozat
Gyalogkíséretű targonca ST/SX sorozat

Megbízhatóan értéktartó

A Crown hosszú élettartamúra tervezi a targoncáit és ez alól az ST/SX sorozatú terpesztargoncák sem kivételek. A tartósság szemmel látható kívül-belül.

A vázat, az oszlopot és a támasztólábakat nagy mennyiségű acél felhasználásával gyártották a hosszú élettartam érdekében, a burkolólemezek pedig szintén vastag acélból készültek a belső komponensek hatékony védelmének a biztosítására. A kezelőkar kiváló minőségű alumíniumból készült, és az öntvény szerkezete is a maximális erőt és tartósságot szolgálja.

A hosszú távú kiváló teljesítményt segíti továbbá a Crown integrált karbantartási rendszere: A belső komponensek gyorsan és egyszerűen hozzáférhetőek, a Crown innovatív „InfoPoint” rendszere pedig leegyszerűsíti a hibakeresést a szervizmérnökök számára.

ST/SX modell típusok

CROWN SX3000 magasemelésű raklapmozgató

CROWN ST3000 magasemelésű raklapmozgató

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Oldalmozgató (csak SX-hez)

Az oldalmozgató lehetővé teszi a rakatok újra-pozicionálását.

Hűtőházi előkészítés

A hűtőházi előkészítés lehetővé teszi a terpesztargonca számára, hogy hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

Gyalogkíséretű targonca ST/SX sorozat

CROWN ST/SX BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown ST/SX targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

Crown ST/SX brosúra (PDF)

CROWN ST/SX SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

Crown ST/SX specifikáció (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!