CROwn WF SOROZAT Hatékony és gazdaságos anyagmozgatás

A Crown WF sorozatú raklapemelők időt és pénzt takarítanak meg, miközben rugalmas felhasználást biztosítanak, ennek következtében pedig rendkívül hasznosak a raktárakban.

Kérjen visszahívást!

Hatékony árukezelés

A WF sorozat raklapemelői a helymegtakarítás mellett könnyen hozzáférhető áruelrendezést tesznek lehetővé, miközben a dolgozók használatukkal gyorsabban és biztonságosabban tudják a nehéz és terjedelmes árukat emelni és szállítani.

Gyalogkíséretű targonca WF sorozat

CROWN WF SOROZATRÓL

Rugalmasság és sokoldalúság

A Crown WF sorozatú raklapemelők igazi igáslóként használhatóak a legkülönfélébb felhasználási területeken, többek között szűk munkahelyeken és akár 1200 kg-os terhek mozgatásakor.

Gyalogkíséretű targonca WF sorozat
Gyalogkíséretű targonca WF sorozat

Anyagmozgatás egyszerűen

Zsúfolt folyosókban és szűk helyeken a WF sorozat kialakítása lehetővé teszi a dolgozók számára, hogy könnyen és hatékonyan kezeljék az Euro raklapokon, és egyéb, alul nyitott oldalú göngyölegeken levő árut.

A szűk fordulási sugár és a Crown különleges X10 kezelőkarja precíz vezérlést biztosít a kezelők számára.

Az alacsonyra épített akkumulátortér, a letisztult oszlopfelépítés és hidraulikavezetékek hatékony elvezetése, mind hozzájárulnak a – még felemelt teher mellett is – kitűnő kilátáshoz. A WF sorozatú raklapemelők gyakorlatilag minden irányban kiváló kilátást biztosítanak.

Erőteljesen biztonságos

A WF sorozat egyensúlyt teremt az erő és biztonság tekintetében – ezzel segítve a kezelőket abban, hogy kisebb erőfeszítéssel tudjanak a szűk, zsúfolt helyeken közlekedni és rakatokat elhelyezni.

További előnyt nyújt a középre szerelt kormányrúd, ami lehetővé teszi, hogy a kezelő folyamatosan ugyanolyan távolságban lehessen a meghajtó egységtől.

Gyalogkíséretű targonca WF sorozat
Gyalogkíséretű targonca WF sorozat

Kiváló térkihasználás, javított hozzáférhetőség

A raktár-térfogat kihasználtságának javítása számottevő helyet szabadíthat fel a talajszinten, ami hozzájárul a jobb készletelrendezéshez és hozzáféréshez, ezáltal javul a termelékenység és nő a profit.

A WF sorozatú raklapemelők szűk fordulási sugara miatt a raktári folyosók szűkebbre alakíthatóak, amivel több hely biztosítható a készlet számára.

A felhasználóknak előnye származik a jobb hozzáférhetőségből, hiszen a forgókészlet mindig éppen oda készíthető, ahol szükség van rá – ez pedig kulcsfontosságú a termelékenység növelésének szempontjából szállítási felhasználásnál, ahol a kiválasztás és állványba rakodás idő-, és energiaigényes lehet.

Tartós használati érték

A Crown hosszútávon használható gépeket gyárt, amelyek több acél felhasználásával készülnek, mint versenytársaink gépei, a belső alkatrészek védelmének és az élettartam növelésének az érdekében.

Ezt támasztja alá az a tény is, hogy az iparágban egyedüliként a Crown nyújt élettartam garanciát gyalogvezérlésű raklapemelőinek a vázszerkezetére. Ezen felül, a Crown vertikálisan integrált gyártási rendszerének és szervizszolgáltatásának köszönhetően a fenntartási költségek is számottevően alacsonyabbak.

Gyalogkíséretű targonca WF sorozat

WF modell típusok

CROWN WF3000 magasemelésű raklapmozgató

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Tandem teherkerekek

A tandem teherkerekek csökkentik az egy kerékre jutó terhelést az élettartam növelése érdekében.

Hűtőházi kivitel

A korrózió elleni vagy hűtőházi kiépítés lehetővé teszi a targonca számára, hogy magas páratartalmú környezetben vagy hűtőházakban is kiváló teljesítményt nyújtson.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

Nedves cellás és gondozásmentes akkumulátorok

A Crown többféle nedves cellás illetve gondozásmentes akkumulátort kínál, hogy kielégítse a különböző speciális energiaigényeket és töltési/kisütési idővel szembeni elvárásokat.

Tárolózsebek

Az oszlopra szerelhető tárolózsebek szerszámok és más tárgyak biztonságos tárolását teszik lehetővé.

Távirányító az emeléshez és süllyesztéshez

Az emelést és süllyesztést vezérlő távirányító még kényelmesebbé teszi a kezelő számára a villák emelését és süllyesztését be- és kitárolás közben.

Gyalogkíséretű targonca WF sorozat

CROWN WF BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown WF targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

Crown WF brosúra (PDF)

CROWN WF SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

Crown WF specifikáció (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!