CROwn tsp SOROZAT Kapcsoljon magasabb sebességfokozatba

A TSP sorozatú szűkfolyosós targoncák segítségével a lehető legjobban kihasználható a raktári térfogat.

Kérjen visszahívást!

Optimális teljesítmény, megbízhatóság

A kivételesen nagy haladási sebesség, teherbírás és emelési magasság, egyesülve az iparág legjobb, nagy igénybevételre tervezett oszlopával, optimális teljesítményt és hosszú távú megbízhatóságot eredményez.

QLM videósorozat- TransSped short version

CROWN TSP SOROZATRÓL

A maximális kapacitás elérése

A TSP sorozatú szűkfolyosós targoncák erősebb oszloppal, nagyabb emeléssel és keskeny építéssel rendelkeznek, hogy minél jobb tárolóhely-kihasználást tegyenek lehetővé.

A Crown különleges „MonoLift” oszlopa biztosítja mindazt a stabilitást, amire mind a kezelőknek, mind a rakatoknak szüksége van az akár 6 emeletnyi magasságban.

A MonoLift oszlop megerősített, zárt doboz-tagokból és vastag acéllemezekből épül fel, ezáltal kevésbé hajlamos a csavarodásra és a kilengésre, mint a hagyományos, dupla függőleges főtartókból felépített oszlopok.

Crown targonca TSP sorozat
Crown targonca TSP sorozat

Teljesítmény, ami minden munkaciklusból kihozza a maximumot

A TSP szűkfolyosós targonca gyorsabb közlekedésre és rakatmozgatásra képes, hosszabb üzemidő mellett – a lehető legmagasabb termelékenység érdekében. A terhelt rakfelület emelése kritikus tényező a ciklusidő szempontjából.

A TSP sorozat felhasználói akár 41 százalékkal nagyobb emelési sebességet értek el a korábban használt gépeikhez képest. Ehhez társul még a nagyobb haladási sebesség, a gyorsabb villaforgatás és oldalmozgatás, amelyek együtt nagymértékű ciklusidő javulást eredményeznek.

Az energia visszatáplálós leengedő rendszer újrahasznosítja az egyébként kárba vesző energiát, a nagyobb akkumulátorok pedig nagyobb erőt, kevesebb akkucserét és hosszabb üzemidőt garantálnak.

Nincs hiábavaló mozdulat

Páratlan kényelem, kezelhetőség és biztonság szolgálja a kezelők magabiztos munkavégzését egészen a műszak végéig. A Crown TSP sorozatú szűkfolyosós targoncákat rendkívüli rugalmasságot és kényelmet nyújtó „MoveControl” kezelőüléssel szerelték fel.

Az üléssel egybeépített kezelőszervek és a teljes állíthatóság a kezelők minden egyes mozdulatát támogatják. A kezelőt a központba helyező kezelőtér egy sor olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek a lehető legjobb kezelhetőséget, a kezelői kényelmet és rugalmasságot támogatják, minden egyes pillanatban.

Crown targonca TSP sorozat
Crown targonca TSP sorozat

Készen áll az összes műszakra

A tartósság, energiahatékonyság és az egyszerű karbantartás következtében a lehető legalacsonyabban tartható az állásidő, ezért a TSP sorozatú szűkfolyosós targoncák a lehető legnagyobb termelékenységet biztosítják.

Az értékes belső részegységeket erős acélburkolatok védik, a hosszú-távú megbízhatóság pedig tovább nőtt, az elektronikus berendezések és a hőt termelő egységek elkülönítésével.

A beépített technológia – például a Crown egyedülálló „Access 1 2 3” integrált vezérlőrendszere – optimalizálja a teljesítményt és az energia-fogyasztást, a minél hosszabb üzemidő érdekében.

TSP modell típusok

CROWN TSP6000 keskenyfolyosós komissiózó

CROWN TSP6500 keskenyfolyosós komissiózó

CROWN TSP7000 keskenyfolyosós komissiózó

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Indukciós vagy sínes megvezetés

Az indukciós vagy sínes megvezetés lehetővé teszi az automata kormányzást, így kiszolgálhatóak a legszűkebb folyosók is.

Hűtőházi kezelőfülke

A tágas, teljesen zárt hűtőházi fülke biztosítja a fűtött és kényelmes munkakörülményeket extrém hőmérsékleti viszonyok között végzett munkákhoz is. A kezelőfülke ezenkívül kivételesen jó kilátást nyújt, ami hozzájárul a kezelők egyenletes termelékenységéhez a műszak végéig.

Emelési zóna-választó kulcsos kapcsoló

Lehetővé teszi három előre megadott emelési korlát biztonságos kiválasztását.

Menet közbeni hangjelzés

A menet közbeni hangjelzés figyelmeztet másokat arra, hogy mozgó targonca van a közelükben. A hangjelzés beállítható, hogy előre-, vagy/és hátramenetben szólaljon meg.

Crown targonca TSP sorozat

CROWN TSP BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown TSP targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

Crown TSP brosúra (PDF)

CROWN TSP SPECIFIKÁCIÓ

Lorem ipsum dolor sit amet Crown TSP targoncákról, akkor töltse le specifikációnkat itt.

Crown TSP 6000 specifikáció (PDF)

Crown TSP 6500/7000 specifikáció (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!