CRONW PR SOROZAT A kezelőállásos raklapmozgató, ami többre képes

A Crown PR sorozatú kezelőállásos raklapmozgatóját nagy távolságú szállításra és szűk, zsúfolt terekben – pl. dokkolóknál, gyártó létesítményekben – történő anyagmozgatási feladatokra tervezték.

Kérjen visszahívást!

Gyorsan megtérülő befektetés

Mivel kifejezetten a hatékony raklapmozgatásra fejlesztették, a PR sorozat nagymértékben gyorsítja az anyagáramlást és számottevően lerövidíti a befektetés megtérülésének az idejét.
A Crown PR sorozat kiállja az idők próbáját, és megbízható rendelkezésre állással illetve optimális teljesítménnyel szolgálja ki a legzordabb körülmények között végzett munkát is – mindezt a legalacsonyabb fenntartási költségek mellett. Ha egy targonca megvásárlásánál kizárólag a beszerzési ár a döntő szempont, az a későbbiekben sok állásidőhöz és magasabb javítási költségekhez vezethet.

CROWN PR SOROZATRÓL

Kiváló teljesítményt nyújt bármilyen körülmények között

A kezelőállásos raklapmozgatók nagy mennyiségű árut mozgatnak, és kemény körülményekkel kell megküzdeniük, nap mint nap. A Crown különleges hajtásvezérlő rendszere, illetve a nagy igénybevételnek ellenálló erőátviteli egység a feladathoz optimalizált, kiváló teljesítményt, és folyamatos rendelkezésre állást biztosít.

A Crown „Access 1 2 3” vezérlő és diagnosztikai rendszere biztonságosan, egyenletesen leadott teljesítményt és személyre szabható teljesítmény beállítási lehetőségeket biztosít. Az erős, Crown által gyártott váltakozó áramú (AC) motort speciálisan targoncákhoz fejlesztették. Nagy nyomatékot biztosít a jobb gyorsulás, és finomabb irányváltás érdekében.

crown targonca kerék
Crown

Páratlan masszivitás

A Crown kezelőállásos raklapmozgatóit nagy igénybevételre tervezett alkotóelemekből szerelték össze, és még több acélt használtak fel azokon a helyeken, ahol az a leginkább számít – a nagy erőhatásoknak kitett gócpontokban és ott, ahol nagyobb a költséges sérülések kockázata.

A villákat a lehető legerősebbre tervezték, további megerősítéseket alkalmazva a kritikus területeken, ezzel megelőzve az anyagfáradásból származó problémákat.

A PR sorozatban a Crown által tervezett és gyártott, az iparág legerősebb és legstrapabíróbb erőátviteli egysége teljesít szolgálatot, ez pedig kivételes tartósságot és folyamatos rendelkezésre állást biztosít a felhasználóknak.

Tökéletes ergonómia az optimális eredmények érdekében

A maximális termelékenység a megfelelő targoncának, és a kezelő teljesítményének a tökéletes kombinációjából fakad. A PR sorozatú kezelőállásos raklapmozgató lehetővé teszi a kezelő biztonságos elhelyezkedését, emellett kifáradást csökkentő testhelyzetet biztosít számára, ezzel lehetővé téve a lehető leghatékonyabb munkavégzést.

A tágas kezelőtér menetiránnyal párhuzamos kezelői pozícióval, rugózott padlólemezzel, prémium minőségű padlószőnyeggel és párnázott támaszkodó felületekkel rendelkezik.

A finoman kezelhető szervokormány és a kényelmes kezelőszervek csökkentik a kezelők kifáradását, ezáltal termelékenyek tudnak maradni egészen a műszak végéig.

crown anyagmozgató eszköz

PR modell típusok

Crown PR4500 targonca

CROWN PR4500 alacsonyemelésű vezetőplatformos raklapmozgató

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Korrózió elleni vagy hűtőházi előkészítés

A korrózió elleni vagy hűtőházi előkészítés lehetővé teszi a raklapmozgató számára, hogy párás környezetben vagy hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklapok elmozdulását.

Választható hajtókerekek

Egy sor különböző hajtókerék áll rendelkezésre ahhoz, hogy a kiváló tapadás, gyorsulás és fékerő bármilyen felhasználás esetén biztosítható legyen.

Egyszerűen állítható támasztógörgőkkel ellátott torziós rúd

Az egyszerűen állítható támasztógörgőkkel ellátott torzós rúd megnöveli a raklapmozgató és a rakomány stabilitását, magas és nehéz rakatok mozgatása esetén.

Crown pr 4500

CROWN PR BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown PR targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

Crown PR brosúra (PDF)

CROWN PR SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

Crown PR specifikáció (PDF)

PARTNEREK VAGYUNK A MEGVALÓSÍTÁSBAN

AZ ELSŐ GONDOLATTÓL AZ ÜZEMELTETÉSIG.

Kérjen visszahívást! MOST