CROwn sC SOROZAT Nagyobb használati érték és sokoldalúság

Az SC sorozatú Crown targonca azzal a teljesítménnyel, irányíthatósággal és megbízhatósággal rendelkezik, ami mind a felhasználás, mind pedig a kezelők igényeit kielégíti.

Kérjen visszahívást!

Központban a targoncakezelő

Akár beltérben, akár kültérben történik a munkavégzés, az SC sorozatú targoncák olyan munkakörülményeket biztosítanak, amik megkönnyítik a kezelők életét.

Crown Electric Counterbalance Forklift – SC6000 Series

CROWN SC SOROZATRÓL

Legendás strapabíróság

A legkisebb részletekben is felfedezhető a robosztus kialakítás, mivel gépeink tervezése során fontos szempont a kivételes megbízhatóság.

  • A speciálisan kialakított oszlop minimalizálja a hosszirányú, keresztirányú és torziós alakváltozásokat.
  • Az integrált oldalmozgatót úgy alakították ki, hogy védi a munkahengereket és segít megelőzni a hidraulika olaj szivárgását.
  • A Crown által tervezett és gyártott elektromos motorok az iparág legmagasabb hőtani besorolásával rendelkeznek.
  • Szimmetrikus dobozszerkezetű vázkialakítás a targoncát érő erőhatások miatti váztorzulások megelőzése érdekében.
  • A robosztus kormányzott tengelyeket nagy teherbírású kúpgörgős csapágyakkal látták el, hogy ellenállóak legyenek a durva talajviszonyok között, illetve a rámpán való közlekedéskor fellépő erőhatásokkal szemben.
Targoncák SC sorozat
Homlokvillás targoncák SC sorozat

Baleset megelőző rendszerek

A folyamatosan változó munkakörülmények magukban hordozzák az anyagi kár bekövetkezésének, illetve a dolgozók sérülésének a veszélyét. Az SC sorozatú targoncákba egy sor baleset megelőző rendszert építettek, amelyek biztosítják az optimális biztonságot, hatékonyságot és teljesítményt.

A Crown stabilitási rendszere – különböző érzékelők és vezérlők segítségével – folyamatosan figyeli, illetve vezérli a fontosabb funkciókat és mozgásokat. A rendszer kihasználja a targonca tervezése során kialakított kiváló stabilitásból fakadó előnyöket, a biztonság és a teljesítmény optimalizálása érdekében.

A szabadalmaztatott, jól elrendezett és lökéscsillapítással ellátott oszlop segíti a gépkezelőt, hogy az anyagmozgatási feladatokat minden körülmények között kézben tudja tartani. Így a targoncáink még akkor is a biztonságos munkavégzést segítik, amikor éppen senki nem gondol rá.

Szervizelhetőség

A Crown „Acess 1 2 3” technológiája lehetővé teszi a targonca össze rendszerének azonnali, külön berendezést nem igénylő diagnosztikáját az egyszerűbb szervizelhetőség érdekében. A gép rendszereinek valós idejű felügyeleti lehetősége magabiztosságot nyújt a targonca kezelőjének is.

Az energia-visszatáplálós fékrendszer teljesítménybeli, szervizelési és költségcsökkenési előnyöket biztosít azáltal, hogy a szükségtelenné teszi a hagyományos surlódófék használatát. Lehetővé teszi továbbá a körülményekhez igazodó motorfék alkalmazását, miközben kisebb pedálerőt és kevesebb karbantartást igényel.

Az egyszerű és gyors akkumulátor-karbantartás érdekében az SC sorozatú targoncákon az akkumulátor felülről hozzáférhető, és lehetőség van az akkumulátor kiemeléses-, vagy oldalról való cseréjéhez alkalmas felépítés választására. Saját fejlesztésű akkumulátorcserélő rendszerünk (BTS1000) lehetővé teszi, hogy az akkumulátorcserét egy ember is egyszerűen végrehajthassa.

Targoncák SC sorozat

SC modell típusok

CROWN SC6000 4-támaszú homlokvillás targonca

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Fülke opció

A felhasználási feltételekhez leginkább alkalmas kezelőfülke választható a különböző teljes-, és részleges fülkelehetőségek közül.

Meghajtási lehetőségek

Egy és kétpedálos hajtásvezérlés választható a kezelő elvárásainak megfelelően.

Akkumlátorcserélő rendszer

Az akkumulátorcserélő rendszer egyszerű és biztonságos akkumulátorcserét tesz lehetővé.

Közlekedőfény lehetőség

A közlekedőfény csomag fényszórókat, hátsó helyzetjelző lámpákat, féklámpákat és irányjelzőket tartalmaz, hogy jobb láthatóságot biztosítson a gépkezelőnek és a gyalogosoknak is.

Integrált oldalmozgató

Az integrált oldalmozgató felépítése védi a munkahengereket és megelőzi a hidraulika-olaj szivárgást.

Munkavégzést segítő kiegészítők

A Crown munkavégzést segítő kiegészítőit arra tervezték, hogy segítsék a targoncakezelőket a gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzésben.

Targoncák-SC sorozat

CROWN SC BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown FC targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

Crown SC brosúra (PDF)

CROWN SC SPECIFIKÁCIÓ

Lorem ipsum dolor sit amet Crown FC targoncákról, akkor töltse le specifikációnkat itt.

Crown SC specifikáció (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!