Crown RR/RD SOROZAT Intelligens és erőteljes

Egy dolog olyan targoncát tervezni, ami elég erős a feladatok végrehajtására. Egy másik dolog létrehozni egy olyan targoncát, amelynek intelligenciája megegyezik az erejével. Az RR/RD sorozat a nagy teljesítményt és az innovatív technológiát is szállítja.

Kérjen visszahívást!
NAGYOBB TELJESÍTMÉNY, HOSSZABB ÜZEMIDŐ

A nagyobb gyorsulás és sebesség megnövelt hatékonyságot eredményez, ami akár 10%-kal több anyag mozgatását teszi lehetővé műszakonként. A hidraulikarendszert a nagyobb emelési-, döntési-, és süllyesztési sebességek elérése érdekében optimalizálták, ezáltal tovább nőtt a termelékenység. A teljesítménynövekedés mellett 25%-kal nőtt az egy töltéssel elérhető üzemidő is.

CROWN RR/RD SOROZATRÓL

Felhasználói komfort és biztos vezetési érzés

Az innovatív funkcionalitás és a kiváló tervezés gondoskodnak az összehasonlíthatatlan felhasználói komfortról és ezáltal egy jobb vezetési érzésről és biztos teljesítményről. Nem kérdéses, egy felhasználó, aki nagyobb biztonságban érzi magát, termelékenyebben tud dolgozni.

A teljesen integrált vezetői kabin jeleskedik felhasználó barát kivitelben, komfortban és biztonságban. Az oldalsó elrendezésű vezetőpozíció kiváló körültekinthetőséget és ezzel egyidőben maximális egyensúlyérzetet biztosít a vezetőnek az öt érintkezési pont által.

crown targonca
crown targonca

Precíz vezérlés

Intelligens rendszerekkel, egy intuitív multifunkciós kezelőkarral és az opcionális rakatkezelő asszisztens csomaggal lehetővé teszi az RR/RD szériás tolóvillás targonca a hajszálpontos pozícionálást és precíz vezérlést.

Az átfogó Access 1 2 3 rendszervezérlés problémamentes és biztos kezelőfunkciókat nyújt. A rendszer felügyeli a teljesítményt és biztonságot befolyásoló tényezőket, a munkakörnyezethez igazítja a menetsebesség, fékteljesítmény és kanyarsebesség értékét.

A multifunkciós kezelőkar segítségével a vezető egyidejűleg tudja vezérelni a hidraulika- és a menetfunkciókat.

Színtiszta teljesítmény

A targonca számos építőeleme az optimális teljesítmény jegyében került megtervezésre, legyen szó emelésről, leengedésről, manőverezésről és számos egyéb folyamatról.

Az RR/RD sorozat esetében minden emelési-, leengedési-, és menetsebesség a vezető tapasztalata, a felhasználási körülmények és az elvégzendő feladatok figyelembe vétele mellett testre szabható.

Az “OnTrac” csúszásmentes hajtórendszer-vezérlés megakadályozza a kerekek kikaparását és leblokkolását gyorsítás vagy fékezés esetén.

crown elektromos anyagmozgatás targonca
elektromos motor

Megbízható üzemképesség

A Crown üzemképesség növelő szisztematikus koncepciója magába foglal minden területet a feljesztéstől, a gyártáson és diagnosztikán át a karbantartásig és az alkatrész-utánpótlásig.

Ez magába foglalja a Crown saját fejlesztésú és gyártású hajtó- és emelőmotorjait, melyek hosszú ideig tartó magas teljesítményt szavatolnak.

RR/RD modell típusok

Crown RR5700 targonca

CROWN RR5700 Single Reach Stand-Up toló-villás targonca

Crown RR5700 targonca

CROWN RR5700 Single Reach Sit-Down toló-villás targonca

Crown RR5700 targonca

CROWN RD5700 Double Reach Stand-Up toló-villás targonca

Crown RR5700 targonca

CROWN RD5700 Double Reach Sit-Down toló-villás targonca

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Emelési magasság előválasztó

Az intelligens emelési magasság előválasztási funkció automatikusan megállítja a villákat a kívánt emelési magasság elérésekor. Ez növeli a betárolási segességet és csökkenti a rakat megsérülésének kockázatát.

Döntési pozíció asszisztens

A döntési pozíció asszisztens automatikusan megállítja a villákat a vízszintes pozícióban, miáltal megkönnyíti a raklap felvételét és csökkenti az állványrendszer és a rakat sérülésének kockázatát.

Kamera színes kijelzővel

A villakocsira szerelt kamera és a vezető előtt elhelyezett színes kijelző jobb kilátást nyújt minden emelési magasság esetén.

Maradékteherbírás kijelző

A maradékteherbírás kijelző érzékeli a rakat tömegét és megadja a betárolási magasság maximális értékét.

Munkalámpák

Rosszul megvilágított raktárak esetén a munkalámpák javítják a kezelő kilátását.

Korrózió védett vagy hűtőházi kivitel

A korrózió védett vagy hűtőházi kivitel szavatolja a bevethetőséget és teljesítményt nedves kürölmények között mínusz 30 fok esetén is.

Crown RR5700 targonca

CROWN RR/RD BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown FC targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

RR/RD brosúra letöltése (PDF)

CROWN RR/RD SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

RR specifikáció letöltése (PDF)

RD specifikáció letöltése (PDF)

PARTNEREK VAGYUNK A MEGVALÓSÍTÁSBAN

AZ ELSŐ GONDOLATTÓL AZ ÜZEMELTETÉSIG.

Kérjen visszahívást! MOST