CROwn TC SOROZAT Tiszta teljesítményre tervezve

Ha anyagmozgatási feladataihoz egy vontató targoncára van szüksége, nincs jobb választás, mint a megbízható és hosszú élettartamú TC sorozat a Crown-tól, mivel ez a targonca a legjobb teljesítőképesség jegyében került megtervezésre.

Kérjen visszahívást!
a hatékonyság mindenekelőtt

A nagyobb gyorsulás és sebesség megnövelt hatékonyságot eredményez, ami akár 10%-kal több anyag mozgatását teszi lehetővé műszakonként. A hidraulikarendszert a nagyobb emelési-, döntési-, és süllyesztési sebességek elérése érdekében optimalizálták, ezáltal tovább nőtt a termelékenység. A teljesítménynövekedés mellett 25%-kal nőtt az egy töltéssel elérhető üzemidő is.

Vontató targoncák TC sorozat

CROWN TC SOROZATRÓL

Optimalizált eredmények

A Crown TC szériás vontató targonca optimális termelékenységgel rendelkezik a legnagyobb targonca- és targoncakezelő teljesítmény érdekében.

A Crown e-GEN fékrendszere a hajtómotor nagy nyomatékát használja az egyenletes, megbízható és hosszú élettartamú fékezőteljesítmény elérése érdekében.

Ez a karbantartás- és súrlódásmentes fékrendszer feleslegessé teszi a beállításokat és leredukálja a karbantartási- valamint alkatrészköltségeket.

Vontató targoncák TC sorozat
Vontató targoncák TC sorozat

Minden kézben tartva

Az átfogó Access 1 2 3 rendszervezérlés problémamentes és biztos kezelőfunkciókat nyújt. A rendszer felügyeli a teljesítményt és biztonságot befolyásoló tényezőket és a munkakörnyezethez igazítja a targonca teljesítményét.

A könnyed, precíz és direkt kormányzás érdekében az SC sorozat elektromos kormányzással van ellátva. A díjnyertes X10 kormányrúd a targonca minden kezelőelemét kényelmes elérési távolságba helyezi.

Okos szerszámok

A Crown a szállítási és komissiózási feladatok teljes spektrumát analizálta és ennek megfelelően kifejlesztette a kényelmes, komfortos, biztonságos és termelékeny munkavégzés kiegészítőit.

A Crown “Work Assist” kiegészítőkhöz flexibilis rögzítő elem tartozik, melyre tároló rekeszek, csíptetők, tárolók, terminálok, szemetes- és pohártartók is könnyedén felszerelhetők.

Vontató targoncák TC sorozat
Vontató targoncák TC sorozat

Értékállóság

A TC szériás Crown vontatók összehasonlíthatatlan hosszútávú többletértéket nyújtanak. A TC széria robosztus és megbízható tervezésű, ami a felhasználók reális követelményeinek maradéktalanul eleget tesz.

A Crown a targonca minden komponensét teszteli laboratóriumi körülmények között és a gyakorlatban is.

A Crown egyedülálló, vertikálisan integrált gyártási rendszerének és a hatékony alkatrész- és ügyfélszolgálat programoknak köszönhetően az ön üzemeltetési költségei a teljes időtartam alatt jelentősen alacsony szinten tarthatóak.

TC modell típusok

CROWN TC3000 vontatótargonca

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Külső menetvezérlés

A külső menetvezérlő gombok lehetővé teszik, hogy a kezelő a gép mellett gyalogolva vezesse a komissiózót a következő rakodási helyre, ezzel megtakarítva a gépre való felszállás és arról való leszállás idejét és mozgási igényét.

Lehajtható fartámasz

A lehajtható fartámasz kiegészítő támaszt és komfortot nyújt a kevésbé megerőltető munkavégzés érdekében hosszú szállítási útvonalak esetén is.

Különböző vonóhorgok

Minden vonóhorog esetében a rögzítőlemezen 45/55 mm-es távolságban állíthatók a beakasztási magasságok.

Vontató targoncák TC sorozat

CROWN TC BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown FC targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

CROWN TC SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

Crown TC specifikáció (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!