A Crown már 10 éve bizonyít a Tatár Pék mélyhűtött raktárában

Crown már 10 éve bizonyít a Tatár Pék mélyhűtött raktárában

A Tatár Pék Kft. gépsorain előkelesztett, gyorsfagyasztott pékárukat állít elő jelenleg 1800 partner kiszolgálására az egész ország területén. Erősségük, hogy nagy sorozatban automatizálva, gépesítve, viszonylag kevés emberi kéz érintésével készítik a termékeiket; míg az elmúlt húsz évben a gyártott termékek mennyiségét körülbelül harmincszorosára növelték, a létszámuk csak a kétszeresére növekedett az évek során. A folyamatos piaci kihívásokra válaszul változnak, alkalmazkodnak, fejlesztenek, automatizálnak.

Az egyre növekvő megrendelői igények nyomán a mennyiségi és a pontosabb kiszolgálás érdekében mérnökcsapatunk által végzett logisztikai folyamattervezéssel újra gondolták a folyamatokat, mely Tatár Antal tulajdonos-ügyvezető szerint számottevő, 10–15 százalékos hatékonyságjavulást eredményezett számukra.

A Crown már 10 éve bizonyít a Tatár Pék mélyhűtött raktárában!

Mátis Barnabás logisztikai vezető részletezi: a biatorbágyi telephelyen a mélyhűtött raktár 3300 raklap kapacitású, ahol folyamatosan -20–22 °C-os hőmérsékleten tárolják az alapanyagokat és a készárukat. A fagyasztott raktárban a TSP gépek folyamatosan csak bent működnek, a vezetőplatformos, gyalogkíséretű targoncák (WT) pedig végzik a ki- és betárolást, tehát a fagyasztótérben és a hűtött előtérben is dolgoznak. Legújabb videónkban bővebben kifejti, hogy miért választották mindkét géptípus beszerzésekor – tíz évvel ezelőtt és később is – a QLM-et, rajtuk keresztül a Crown márkát.

Crown targoncáinkról bővebben itt: https://qlm.hu/termekeink/targoncak-anyagmozgatas/

Ha Ön is éppen raktára működési hatékonyságának növelésén gondolkozik, konzultáljon raktárlogisztikai szaktanácsadó kollégánkkal! https://qlm.hu/kerjen-visszahivast/

advanced-floating-content-close-btn