Raktárfejlesztés új szoftverrel a Galambos Logistic Kft-nél!

Raktárfejlesztés új szoftverrel

Egy új rendszer bevezetése minden esetben sok információgyűjtéssel és egyeztetéssel jár, hiszen kérdések merülnek fel mielőtt megszületik a döntés. Ügyfeleinkkel konzultálva számos sikeres projektet bonyolítottunk, és a közelmúltban a Galambos Cégcsoportnál kezdődött meg WaProM raktárirányítási szoftver bevezetése.

A Galambos Cégcsoport 30 éve alakult családi vállalkozás, a Vas megyei (vépi) telephelyük 7,3 ha területén több mint 25 ezer négyzetméter raktár, 1000 négyzetméter iroda és 140 kamionparkoló kapott helyet. Az említett saját csarnokban és 15 ezer négyzetméter bérelt raktárfelületen alapvetően helyi partnerek gyártástámogató logisztikáját végzik. Jelenleg naponta 150–170 kamiont rakodnak.

Ezt a mennyiségű anyagáramlást csak úgy lehet fenntartani minőségi munkával az ellátási láncok elvárt biztonsága érdekében, ha a folyamatok tervezettek és hatékonyak” – vallja Galambos Tamás ügyvezető igazgató. A raktárlogisztikai szolgáltatás színvonala megfelelő épülettel, csapattal és nem utolsósorban eszközökkel emelhető, ezért a WaProM raktárirányítási szoftver bevezetése mellett döntöttek.

QLM-WaProM raktárirányítási szoftver bevezetése a Galambos Cégcsoportnál

A WaProM előnyei

✓ Teljeskörűen és hatékonyan vezérli a raktári folyamatokat.
✓ Növeli a működési hatékonyságot, csökkenti a HR függőséget.
Optimális bejárási útvonalat hoz létre.
✓ A hibaszázalékok minimalizálása hatékonyabb működést eredményez.
Optimális tárhelykihasználással a meglévő infrastruktúra magasabb kihasználtsága érhető el.

Ha Ön is éppen raktára működési hatékonyságának növelésén gondolkozik, konzultáljon raktárlogisztikai szaktanácsadó kollégánkkal! https://qlm.hu/kerjen-visszahivast/