Állványrendszer több évtizedes tapasztalattal

QLM_ALLVANYRENDSZER

Tudta, hogy az állványrendszerek felülvizsgálatát törvény írja elő? Az üzemeltetőnek évente adódik ilyen kötelezettsége. A biztonságot csak szakértő szemek garantálhatják.

Állványfelülvizsgálat, rövid határidővel

Ha valaki állványrendszert üzemeltet, minimum évente kell felülvizsgálatot tartania, különben komoly következményekkel kell számolnia. Ha nincs a kezében a biztonságos működést bizonyító igazolás, akkor a biztosítónak nem kell megtérítene a keletkezett károkat.

Aki elmulasztja a kötelezettséget, az felel a személyi sérülésekért és az anyagi károkért is. Ez egy komoly baleset esetén beláthatatlan következményekkel járhat egy cég életében. Csapatunk az előírt éves vizsgálatokat precízen és minden részletre figyelve végzi el, szemügyre veszi az állványrendszereket, iktatja a hibákat.

A jegyzőkönyvben részletesen kitérünk arra, hogy mik a tényleges kockázatok, milyen munkavédelmi hiányosságokat láttunk, és milyen baleseti veszélyekkel kell szembenézni a raktárban. A QLM szakértői nemcsak felfedezik, rögzítik, hanem ki is javítják a hiányosságokat. Mindezt ráadásul márkától függetlenül, rövid határidővel.

Állványozunk, tehát vagyunk

Ha valaki biztosra akar menni, akkor a raktár megnyitásánál már az első lépést is ránk bízza és „csomagban” rendel meg bennünket. Mit értünk ez alatt? Az általunk forgalmazott NEDCON állványrendszerek felszerelése az alap, hozzá kapcsolódnak Crown targoncáink és saját fejlesztésű QLM-WaProM raktárirányítási szoftverünk. A három szolgáltatást megfizethető áron és megbízhatóan működtetjük együtt.

Mondanunk sem kell, hogy az általunk forgalmazott NEDCON termékek hivatalos márkaszervize vagyunk, de ez nem jelenti azt, hogy ne javítanánk meg más rendszereket is. Márkafüggetlenül telepítünk, javítunk, bővítünk, átalakítunk ügyfelünk igényeinek és a feltárt problémáknak megfelelően. Mindezt hivatásos raktármérnökökkel, logisztikai szakemberekkel, projektmenedzserekkel.

A QLM-nél nem áll meg az élet a vásárlás és a beüzemelés után: cégünk szakemberei igény szerint szerződnek az ügyfelekkel, 0-24 órás szervizhátteret is biztosítanak az összes állványrendszerhez, tehát nem csak ahhoz, amit forgalmazunk.

Ingyen felülvizsgálat, saját csapat

Ha február 15-ig legalább hároméves, határozott idejű szerződést köt velünk állvány-felülvizsgálatra, akkor az első évben ingyenesen végezzük el a feladatot, méghozzá márkától függetlenül. Keressen bennünket bizalommal!

Raktáriállvány-üzemeltetés és szervizszolgáltatások

advanced-floating-content-close-btn