Dokkolás- és biztonságtechnikai innovációk

A Rite-Hite a meghatározó piaci szereplő a kamion dokkolási- és biztonsági rendszerek globális piacán. 2023-tól számos olyan új, innovatív terméket kínál, támogatva a biztonság, a védelem, a termelékenység, az energiafogyasztás és a környezetvédelem javítását a rakodókon és az üzemen belül.

  1. LOADING DOCK LIGHT COMMUNICATION SYSTEMS

Fénykommunikáció a biztonságosabb, termelékenyebb dokkolási folyamatok érdekében.

  • Fénykommunikáció a pótkocsiba belépő és onnan kilépő targoncák számára
  • Segít megelőzni a pótkocsi leválásából adódó baleseteket
  • Jelentősen csökkenti a targoncabaleseteket a dokkolóállásnál

2. PEDESTRIAN-VU™ ACTIVE LOADING VERIFICATION

A „Pedestrian VU” észleli a pótkocsi belsejében zajló tevékenységeket az épület padlója felett, a dokkolókapu mindkét oldalán elhelyezett, pótkocsi belsejébe irányuló érzékelők segítségével. Ha mozgást észlel, intenzív, villogó kék fényt bocsát ki a rámpaszint-kiegyenlítőre, amely jelzi a dokkoló személyzetének és a targoncásoknak, hogy óvatosan járjanak el.

APPROACH-VU™ PEDESTRIAN DRIVE APPROACH SAFETY

Ez a megoldás pótkocsi jelenlétére figyelmeztető hang és vizuális figyelmeztetésére szolgál. Az „Approach-Vu™ egy olyan figyelmeztető rendszer a gyalogosok számára, amelyet a tolató jármű jelenléte aktivál. Ez a speciális figyelmeztetés azt jelzi, hogy a fenyegető veszély miatt azonnal el kell hagyni a tolatási területet. A rendszer közvetlenül a dokkoló külső falára szerelhető, vagy a járműrögzítők részeként beszerelhető.

Bővebben információt ipari biztonsági megoldásainkról itt talál: https://qlm.hu/termekeink/munkabiztonsagi-rendszerek/

advanced-floating-content-close-btn