A QLM lett a Power Towers személyemelők hazai forgalmazója

power towers személyemelők

Új termékcsaláddal bővült a QLM által forgalmazott termékek palettája. A népszerű, Angliában tervezett, alacsony magasságban történő munkavégzést támogató Power Towers személyemelők immár hazai forgalmazó által is elérhetőek.

A JLG cégcsoport alá tartozó Power Towers gyártó termékei modern alternatívát kínálnak az állványzatok, létrák, pódiumok helyettesítésére. Ezek, a tartósságukról ismert manuális és elektromos személyemelők régóta bizonyítanak különböző területeken, legyen az raktári és hűtőházi munkavégzés, építkezés, esetleg karbantartói tevékenység. A Power Towers népszerűsége a hagyományos megoldásokkal szemben három fő előnnyel magyarázható.  

Ergonómia biztosítása

A Power Towers személyemelői jelentősen növelik a munkavégzés ergonómiáját, hiszen stabil, fix platformon történő munkavégzést tesznek lehetővé, melynek magassága nem fokonként, hanem lineárisan állítható. Ennek köszönhetően az operátor mindig megfelelő magasságban és szögben közelíthető meg a munkaállomást.

Az ergonomikus körülmények megteremtése jelentős mértékben hozzájárul, hogy a munkavégzők hosszabb távon se terheljék túl magukat. Illetve elkerüljék a váz- és izomrendszeri túlterheltség miatti megbetegedéseket.

JLG Power Towers személyemelő

Biztonságos munkavégzés támogatása

A Power Towers angol mérnökei és munkavédelmi szakértői évtizedek óta fordítanak kiemelt figyelmet az operátorok biztonságára, a fáradékonyság, a váz- és izomrendszeri terhelés csökkentésére. A Power Towers személyemelői ennek öszönhetően jelentősen csökkentik a munkabalesetek bekövetkezésének kockázatát. A stabil platform több egyéb biztonságtechnikai fejlesztéssel egészül ki. Például opcionálisan használható hám, vízszint ellenőrzés, kerékrögzítés, vészsüllyesztési funkció, stabil és biztonságos korlát.

JLG Powr Towers személyemelők

Hatékonyság fejlesztése

A Power Towers eszközök több módon is hozzájárulnak a munkavégzés hatékonyságához. A könnyű mozgathatóság miatt akár egy fő is képes szállítani, telepíteni ezeket az eszközöket. Emellett a Power Towers személyemelőit nem szükséges összeszerelni és szétszedni, ezzel jelentősen gyorsítva a munkaterületek közti mozgatást, telepítést. Ezen munkaeszközök segítségével jelentős energiát és munkaidőt takaríthatnak meg az operátorok, rugalmasságuknak köszönhetően pedig precízebb munkavégzést tesznek lehetővé 360 fokos tartományban. 

Szerezzen további információt a JLG Power Towers személyemelőkől!

advanced-floating-content-close-btn