Folyamatos mozgást tesz lehetővé

Az LP sorozatú középmagas emelésű komissiózó teljesítménybeli előnyöket biztosít azzal, hogy menet közben is képes a fülke emelésére és süllyesztésére, illetve a sebességet automatikusan a körülményekhez igazítja.

Ezen felül az intuitív, emelési-, meghajtási-, és kormányzási funkciókat egyesítő kezelőszervek nagymértékben gyorsítják a munkát, miközben precíz vezérlést tesznek lehetővé.

Magabiztosságot nyújt a teljes műszak alatt

A nagysebességű komissiózó feladatoknál a kezelők magabiztossága kritikus fontosságú. Amennyiben a kezelők bíznak abban, hogy a komissiózó gép pontosan a szándékuknak megfelelően működik, többet tudnak teljesíteni.

Elsőként az LP sorozatú középmagas emelésű komissiózók támogatják az egész műszakon át tartó magabiztosságot, ami a körültekintően megtervezett kezelőfülkének köszönhető, amelyben minden kézre esik.

A Crown tervezőmérnökei és formatervezői váltakozó áramú (AC) meghajtást és kormányzást építettek az LP sorozatú gépekbe, a kisebb erőfeszítést igénylő irányítás, a finomabban szabályozható teljesítmény és a még magabiztosabb anyagmozgatás érdekében.

Válasszon egy jobb munkahelyet

Formatervező csapatunk célja az, hogy függetlenül a gépen töltött időtől, a kezelők mindvégig hatékonyan és kényelmesen végezhessék a munkájukat.

Az LP sorozatú középmagas emelésű komissiózók kezelőfülkéjét intuitív kezelőszervekkel és kijelzőkkel, illetve más, a munkavégzés hatékonyságát javító berendezésekkel szerelték fel.

Számos választható opcióval, többek között munkavégzést segítő kiegészítőkkel, illetve a villa felöli oldalon elhelyezett kezelőszervekkel növelhető a teljesítmény a speciális alkalmazásoknál.

Hosszú évekig számíthat a teljesítményére

A Crown partnerei azt várják el a komissiózó gépektől, hogy minden egyes műszakban, hosszú éveken át megbízhatóan üzemeljenek, ezért úgy terveztük és építettük meg azokat, hogy teljesítsék ezt az igényt.

A Crown vertikálisan integrált gyártási rendszerének és szervizszolgáltatásának következtében a fenntartási költségek számottevően alacsonyabbak lehetnek az idő előrehaladtával.

Opciók és kiegészítők

Teher oldali kezelőszervek

A teher felöli oldalon elhelyezett kezelőszervek javítják a kilátást és a kezelő hatékonyságát, villa-irányú haladásnál és komissiózásnál.

Sínes megvezetés

A sínes megvezetés automatikus kormányzást tesz lehetővé, ezzel a lehető legszűkebb folyosóban is lehetővé téve a munkát. A sínes megvezetés működésére nincs hatással az esetleges áramkimaradás.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!