CROwn LP SOROZAT A gyorsabb hozzáférés itt kezdődik

A komissiózó alkalmazásoknál az egyszerű elérhetőség kulcstényező. 

Kérjen visszahívást!

Folyamatos mozgást tesz lehetővé

Az LP sorozatú középmagas emelésű komissiózó teljesítménybeli előnyöket biztosít azzal, hogy menet közben is képes a fülke emelésére és süllyesztésére, illetve a sebességet automatikusan a körülményekhez igazítja.

Ezen felül az intuitív, emelési-, meghajtási-, és kormányzási funkciókat egyesítő kezelőszervek nagymértékben gyorsítják a munkát, miközben precíz vezérlést tesznek lehetővé.

Komissiózó targoncák LP Sorozat

CROWN LP SOROZATRÓL

Magabiztosságot nyújt a teljes műszak alatt

A nagysebességű komissiózó feladatoknál a kezelők magabiztossága kritikus fontosságú. Amennyiben a kezelők bíznak abban, hogy a komissiózó gép pontosan a szándékuknak megfelelően működik, többet tudnak teljesíteni.

Elsőként az LP sorozatú középmagas emelésű komissiózók támogatják az egész műszakon át tartó magabiztosságot, ami a körültekintően megtervezett kezelőfülkének köszönhető, amelyben minden kézre esik.

A Crown tervezőmérnökei és formatervezői váltakozó áramú (AC) meghajtást és kormányzást építettek az LP sorozatú gépekbe, a kisebb erőfeszítést igénylő irányítás, a finomabban szabályozható teljesítmény és a még magabiztosabb anyagmozgatás érdekében.

Komissiózó targoncák LP Sorozat
Komissiózó targoncák LP Sorozat

Válasszon egy jobb munkahelyet

Formatervező csapatunk célja az, hogy függetlenül a gépen töltött időtől, a kezelők mindvégig hatékonyan és kényelmesen végezhessék a munkájukat.

Az LP sorozatú középmagas emelésű komissiózók kezelőfülkéjét intuitív kezelőszervekkel és kijelzőkkel, illetve más, a munkavégzés hatékonyságát javító berendezésekkel szerelték fel.

Számos választható opcióval, többek között munkavégzést segítő kiegészítőkkel, illetve a villa felöli oldalon elhelyezett kezelőszervekkel növelhető a teljesítmény a speciális alkalmazásoknál.

Hosszú évekig számíthat a teljesítményére

A Crown partnerei azt várják el a komissiózó gépektől, hogy minden egyes műszakban, hosszú éveken át megbízhatóan üzemeljenek, ezért úgy terveztük és építettük meg azokat, hogy teljesítsék ezt az igényt.

A Crown vertikálisan integrált gyártási rendszerének és szervizszolgáltatásának következtében a fenntartási költségek számottevően alacsonyabbak lehetnek az idő előrehaladtával.

Komissiózó targoncák LP Sorozat

LP modell típusok

CROWN LP3500 Fixed Fork magasemelésű komissiózó

CROWN LP3500 Lifting Fork magasemelésű komissiózó

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Teher oldali kezelőszervek

A teher felöli oldalon elhelyezett kezelőszervek javítják a kilátást és a kezelő hatékonyságát, villa-irányú haladásnál és komissiózásnál.

Sínes megvezetés

A sínes megvezetés automatikus kormányzást tesz lehetővé, ezzel a lehető legszűkebb folyosóban is lehetővé téve a munkát. A sínes megvezetés működésére nincs hatással az esetleges áramkimaradás.

Komissiózó targoncák LP Sorozat

CROWN LP BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown LP targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

LP brosúra letöltése (PDF)

CROWN LP SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

LP specifikáció letöltése (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!