Rugalmasság a sokoldalú felhasználás érdekében

Az SP sorozaton belül 6 féle típust kínálunk, amelyek maximális emelése 8-13 méterig terjed. A négy fixvillás típus nagyméretű, terjedelmes áruk rakodásához ideális, vagy olyankor, amikor nyújtott platformot és raktári kocsit használnak a kigyűjtéshez raklap helyett.

A kétféle emelhető villás kivitel lehetővé teszi a kezelő számára, hogy változtassa a rakat magasságát, annak érdekében, hogy kisebb kinyúlásra és kihajolásra legyen szüksége.

Ez a lehetőség különösen akkor előnyös, amikor az összekészítendő rakatok sok kicsi vagy nehéz cikkből állnak, illetve ahol részleges rakatokra komissióznak.

A jó kilátás a siker kulcsa

A szabad látótér az alapja a kezelők magabiztos munkavégzésének. A Crown SP sorozatú magas-emelésű komissiózó gépei kivételesen jó kilátással rendelkeznek, és már önmagában ezáltal termelékenyebbé teszik a kezelőiket.

Az SP sorozat biztosítja legkevésbé korlátozott látóteret az oszlopon keresztül, ezzel csökkentve a „csőlátást” és javítva a kezelő magabiztosságát – különösen nagyobb magasságokban.

A Crown kínálja az iparág legnagyobb fülkeablakát, ami biztosítja a kezelők számára a raktári folyosókban végzett biztonságos és hatékony munkához szükséges megfelelő látóteret.

Stabilitás, ami magabiztosságot ad

Nem spóroltak az acéllal a gyártás során – az oszloptól kezdve korlátokig a gép minden részegysége vastag és erős acéllemezekből épült, ami a gyakorlatban kisebb kilengést, ezáltal nagyobb kezelői biztonságérzetet eredményez, ez pedig nagyobb termelékenységhez vezet.

Ez utóbbi cél vezette a Crown mérnökeit, amikor az iparág legstabilabb oszlopát vastag acéllemezekkel, széles külső „C” csatornákkal és belső „I” gerendákkal, robosztus átlós stabilizáló tagokkal és egyedi függőleges összekötő rudakkal tervezték meg.

A vezetőállásban a kezelők biztonságát 4 stabil érintkezési pont szavatolja, a nagy magasságokban végzett emelési és süllyesztési műveletek közben.

Felemelő teljesítmény

A Crown SP sorozatú magas-emelésű komissiózó targonca támogatja a feladat végzésével kapcsolatban elvárható igényeket, miközben olyan sebességeket biztosít, ami a legrövidebb ciklusidőket eredményezi.

Az SP sorozat alapfelszereltségének része a magasságmérő szenzor, ami figyeli a fülke emelési magasságát, és azt figyelembe véve határozza meg a megengedett legnagyobb haladási sebességet. Szabadalmaztatott intelligens fékezőrendszer javítja a stabilitást és a kezelhetőséget még a legnagyobb emelési magasságokban is.

Ez a berendezés összehangolja a mechanikus és a fékenergia visszatápláló fékrendszer működését a gép haladási sebességének, a fülke emelési magasságának és más változóknak a függvényében, ezzel pedig precíz és biztonságos fékezést tesz lehetővé.

Kifizetődő élettartam

A hosszabb üzemidőnek, a kitűnő diagnosztikának, illetve a globális alkatrész- és szervizháttérnek köszönhetően a Crown SP sorozatú magas-emelésű komissiózó targoncák felhasználói biztosak lehetnek abban, hogy nagyobb megelégedettséget, hosszabb élettartamot és alacsonyabb üzemeltetési költségeket fognak tapasztalni.

A Crown vertikálisan integrált gyártási rendszere és szervizszolgáltatása garantálja, hogy hosszútávon számottevően alacsonyabbak lehetnek a fenntartási költségek.

Opciók és kiegészítők

Indukciós vagy sínes megvezetés

Az indukciós vagy sínes megvezetés lehetővé teszi az automata kormányzást, így kiszolgálhatóak a legszűkebb folyosók is.

A teher irányában beépített kezelőszervek

A teher irányában beépített kezelőszervek növelik a kezelő látóterét és hatékonyságát a villával előre való közlekedés és komissiózás esetén.

Megnövelt kezelőplatform

Az egyedi méretű kezelőplatform nagyobb munkahelyet biztosít az olyan kezelők számára, akik nagyméretű, nem raklapon tárolt cikkeket kezelnek.

Ventilátor/világítás csomag

A ventilátor/világítás csomag kiegészítő világítást kínál és növeli a kezelő kényelmét a magasban végzett munkánál.

Raklap megfogó opció

A raklap megfogó rögzíti a raklapot az elmozdulás megakadályozása érdekében.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!