CROwn SP SOROZAT Megemelt teljesítmény

A széles nyílású kezelőablaktól a sziklaszilárd stabilitási rendszerig a Crown SP sorozatú targoncáit úgy alakították ki, hogy segítsék a magasban végzett magabiztos munkavégzést és hatékonyan elvégezhető legyen velük a feladatok széles köre.

Kérjen visszahívást!

Kifizetődő élettartam

A hosszabb üzemidőnek, a kitűnő diagnosztikának, illetve a globális alkatrész- és szervizháttérnek köszönhetően a Crown SP sorozatú magas-emelésű komissiózó targoncák felhasználói biztosak lehetnek abban, hogy nagyobb megelégedettséget, hosszabb élettartamot és alacsonyabb üzemeltetési költségeket fognak tapasztalni.

Crown SP Series helps ensure operator comfort, safety for Live to Play Sports

CROWN SP SOROZATRÓL

Rugalmasság a sokoldalú felhasználás érdekében

Az SP sorozaton belül 6 féle típust kínálunk, amelyek maximális emelése 8-13 méterig terjed. A négy fixvillás típus nagyméretű, terjedelmes áruk rakodásához ideális, vagy olyankor, amikor nyújtott platformot és raktári kocsit használnak a kigyűjtéshez raklap helyett.
A kétféle emelhető villás kivitel lehetővé teszi a kezelő számára, hogy változtassa a rakat magasságát, annak érdekében, hogy kisebb kinyúlásra és kihajolásra legyen szüksége.
Ez a lehetőség különösen akkor előnyös, amikor az összekészítendő rakatok sok kicsi vagy nehéz cikkből állnak, illetve ahol részleges rakatokra komissióznak.

Komissiózó targoncák SP sorozat
Komissiózó targoncák SP sorozat

Stabilitás, ami magabiztosságot ad

Nem spóroltak az acéllal a gyártás során – az oszloptól kezdve korlátokig a gép minden részegysége vastag és erős acéllemezekből épült, ami a gyakorlatban kisebb kilengést, ezáltal nagyobb kezelői biztonságérzetet eredményez, ez pedig nagyobb termelékenységhez vezet.

Ez utóbbi cél vezette a Crown mérnökeit, amikor az iparág legstabilabb oszlopát vastag acéllemezekkel, széles külső „C” csatornákkal és belső „I” gerendákkal, robosztus átlós stabilizáló tagokkal és egyedi függőleges összekötő rudakkal tervezték meg.
A vezetőállásban a kezelők biztonságát 4 stabil érintkezési pont szavatolja, a nagy magasságokban végzett emelési és süllyesztési műveletek közben.

Felemelő teljesítmény

A Crown SP sorozatú magas-emelésű komissiózó targonca támogatja a feladat végzésével kapcsolatban elvárható igényeket, miközben olyan sebességeket biztosít, ami a legrövidebb ciklusidőket eredményezi.
Az SP sorozat alapfelszereltségének része a magasságmérő szenzor, ami figyeli a fülke emelési magasságát, és azt figyelembe véve határozza meg a megengedett legnagyobb haladási sebességet. Szabadalmaztatott intelligens fékezőrendszer javítja a stabilitást és a kezelhetőséget még a legnagyobb emelési magasságokban is.
Ez a berendezés összehangolja a mechanikus és a fékenergia visszatápláló fékrendszer működését a gép haladási sebességének, a fülke emelési magasságának és más változóknak a függvényében, ezzel pedig precíz és biztonságos fékezést tesz lehetővé.

Komissiózó targoncák SP sorozat

SP modell típusok

CROWN SP3500 4-támaszú magasemelésű komissiózó

 

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Indukciós vagy sínes megvezetés

Az indukciós vagy sínes megvezetés lehetővé teszi az automata kormányzást, így kiszolgálhatóak a legszűkebb folyosók is.

A teher irányában beépített kezelőszervek

A teher irányában beépített kezelőszervek növelik a kezelő látóterét és hatékonyságát a villával előre való közlekedés és komissiózás esetén.

Megnövelt kezelőplatform

Az egyedi méretű kezelőplatform nagyobb munkahelyet biztosít az olyan kezelők számára, akik nagyméretű, nem raklapon tárolt cikkeket kezelnek.

Ventilátor/világítás csomag

A ventilátor/világítás csomag kiegészítő világítást kínál és növeli a kezelő kényelmét a magasban végzett munkánál.

Raklap megfogó opció

A raklap megfogó rögzíti a raklapot az elmozdulás megakadályozása érdekében.

Crown SP EMEA targonca

CROWN SP BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown SP targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

SP brosúra letöltése (PDF)

CROWN SP SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

SP 3 specifikáció letöltése (PDF)

SP 4 specifikáció letöltése (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!