InfoLink® Flottamenedzsment rendszer- Partner a jövőbeni folyamatok tervezésében

A Crown saját fejlesztésű flottamenedzsment rendszere segítségével még átláthatóbbá válik a csatlakoztatott eszközök, emberek és folyamatok teljesítménye és kihasználtsága. Használja az üzemeltetés hatékonyságának mérésére és érjen el mérhető fejlődést a termelékenységben, a biztonságban és az üzemidőben egyaránt!

Biztonságra ösztönöz

A legtöbb vállalkozásban a biztonság elsődleges szempont. Az InfoLink® rendszer ezt nap mint nap, műszakról műszakra szem előtt tartja, így a segítségével vállalkozása és kollégái is nagyobb biztonságban vannak. Segítségével könnyen fel tudja mérni és ellenőrzés alatt tudja tartani a raktári károkat, ezáltal hozzájárul a kitűzött biztonsági céljok teljesítéséhez.

  • Az InfoLink® rendszer nem csak a jelenlegi folyamatok mérésében nyújt segítséget, hanem partner a jövőbeli folyamatok tervezésében, a növekedés nyomon követésében is.
  • Az erőforrások hatékonyabb felhasználhatóságának ismerete szintén hozzájárul az eszköztervezéshez, biztosítva ezzel azt, hogy az eszközök csak akkor kerüljenek hozzáadásra, ha azokra valóban szükség van.
  • Mélyebb betekintést nyújt az üzleti tevékenységbe, ezzel segítve a jobb tervezést a kiesések és megugró igények kezelésére
  • Targoncavezetők hatékonyságának nyomon követése a visszajelzés lehetőségével

Bővebben itt olvasható szolgáltatásunkról: https://qlm.hu/flottamenedzsment-rendszer/

advanced-floating-content-close-btn