Maximalizáljuk a biztonságot minden kritikus területen!

kamionkerék rögzítő

Biztonságos dokkolás

A dokkolóállomások területén a legnagyobb kockázatot a kamion idő előtti, vagy nem tervezett módon történő elindulása jelentheti. Az immár több mint 25 éve forgalomban lévő Global Wheel-Lok® segítségével bármilyen típusú pótkocsi a beállóhoz rögzíthető, megelőzve az olyan, gyakori incidenseket, mint a jármű elvándorlása, valamint a jármű túl korai távozása okozta balesetek. A Global Wheel-Lok™ nem igényel külső energiaellátást, és csupán négy fő komponense van, nagyon megbízható és könnyen karbantartható. Rendkívül robusztus, akár 142 kN húzóerőnek is ellenáll. Európa egyetlen olyan járműrögzítőjeként tartják számon, amely üres és megrakott pótkocsi esetén is túlteljesíti az FEM 3. osztályára vonatkozó követelményeket.

A Global Wheel-Lok kamionkerék-rögzítő 50 cm magasan lévő ékje automatikusan beugrik a hátsó abroncs elé, hogy biztonságos védelmet nyújtson gyakorlatilag minden kamion típusnál.

Védelem A-safe megoldásokkaliFlex Bollard        Most akár  azonnal, raktárkészletről!

Az iFlex Bollard rugalmas oszlopokat épületszerkezetek, kapuk, berendezések védelmére tervezték, valamint nem biztonságos területek lezárására, esetleg gyalogos vagy jármű útvonal kijelölésére. Mivel anyagában színezett UV-stabilizált polimer, ezért karc- és korrózióálló tulajdonságai miatt jelentős költségmegtakarítás a karbantartásokat, az állásidőt és munkaerőt tekintve. A jól látható védelmi eszközök növelik a létesítmény rendezettségét és a balesetek megelőzésével támogatják a termelékenységet. Egyedi belső szerkezete eloszlatja az ütközési energiát, megakadályozva ezzel a padló károsodását.

Bővebben ipari biztonsági rendszereinkről: https://qlm.hu/termekeink/biztonsagtechnika/

advanced-floating-content-close-btn