QuickPick Remote komissiózási technológia Nagyobb termelékenység, kevesebb erőfeszítés

A Crown egyedülálló „QuickPick Remote” technológiája 25%-kal növeli meg a komissiózás hatékonyságát.

Kérjen visszahívást!

Optimalizálja a komissiózás folyamatát

A Crown „QuickPick Remote” egy korszakalkotó fejlesztés a talajszintről végzett komissiózás területén, ami egyébként egy gyorsaságot és nagy fizikai megterhelést igénylő munka. Ez a technológia a feladatok egy részének automatizálásával egyszerűbbé teszi a munkafolyamatot, ezáltal időt takarít meg, csökkenti a kockázatot és növeli a termelékenységet.

Crown Lift Technology | QuickPick Remote

QUICK PICK REMOTE SOROZATRÓL

25% hatékonyság növekedés

A hagyományos komissiózó alkalmazásoknál a kezelőnek mindig vissza kell szállnia a gépre, hogy a következő pozícióba álljon vele.
A „QuickPickRemote” használata esetén erre a legtöbb esetben nincs szükség, így a kezelők egy olyan folyamatos munkaciklust képesek fenntartani, ahol kevésbé kell koncentrálniuk a gép mozgatására, és jobban tudnak figyelni magára a kigyűjtési feladatra.

  • Csökken az operátorok terhelése és kifáradása – 50 %-al csökkenti a megtett lépések számát.
  • Növeli a biztonságot – csökkenti a balesetek és sérülések számát
  • Csökkenti az anyagi károkat – Kevesebb az áruval és állvánnyal való ütközés
  • Növeli a kezelők termelékenységét – több rendelést tudnak kigyűjteni, kevesebb idő alatt
Komissiózó targonca Quck Pick Remote
Komissiózó targonca Quck Pick Remote

Forradalmasítsa Ön is komissiózási folyamatait

Növelje meg a kezelők termelékenységét olyan targonca használatával, ami lehetővé teszi az állandó sebesség és ritmus fenntartását, és az idő legnagyobb részében a kigyűjtési folyamat érdemi része zajlik a segítségével.

Egy tipikus komissiózó dolgozó minden egyes műszak alatt körülbelül 1200 alkalommal lép fel a gépre. A „QuickPick Remote” technológia 70%-al csökkenti ezeknek a fellépéseknek a számát. Egy egyszerű gombnyomás a távirányítón – és a komissiózó a következő gyűjtési helyre mozog, lehetővé téve a kezelő számára, hogy a lehető legkevesebbet kelljen gyalogolnia, és mindvégig az optimális komissiózó pozícióban maradhasson.

A hosszú távú tesztek azt mutatják, hogy a termelékenység az első és az utolsó rakodás között átlagosan 10%-al nőtt, míg a folyosón belüli munkavégzés akár 25%-al hatékonyabb lett.

Díjnyertes technológia

A Crown iparágvezető feladat-automatizálási technológiáját az egész világon elismerik, és a „QuickPick Remote” komissiózó technológia 2014-ben megkapta a nemzetközi „Év Targoncája” díjat is.

Komissiózó targonca Quck Pick Remote

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjen visszahívást!