A Crown targoncák élettartama a piaci átlag kétszerese

Crown targonca magas élettartam grafikon

Hogyan lehetséges, hogy 1 Crown targonca felér akár 2 másikkal? Mitől teljesít az amerikai márka a várható élettartamban is kiugróan? Ügyféltapasztalatok alapján összegezzük, hogy a Crown termékek élettartamát mi emeli a piaci átlag duplájára.

Mindenekelőtt a robusztus felépítésnek köszönhető a hosszú élettartam: a 10 mm vastag acélból álló vázszerkezet olyan mértékű stabilitást és a 4 mm vastag acélburkolat olyan fizikai védelmet biztosít a Crown gépeknek, amelyek a balesetekből fakadó javításokat minimalizálják, ezáltal fokozzák az eszköz rendelkezésre állását és ezen keresztül a raktári folyamatok termelékenységét. Nem véletlen, hogy a gyártó az ET, WT, DT és ETi sorozat gépeinek utazóplatformjaira és oldaltámaszaira élettartam-garanciát biztosít.

Ráadásul az iparágban egyedülálló módon az alkatrészek 85 százaléka a Crown saját gyáraiban készül, az egységek (például motor) cseréje helyett biztosított az alkatrészszintű (például szenzorcsapágy, forgórész stb.) javíthatóság. Így a flotta rendelkezésre állása nemcsak elérheti a 97 százalékot – ami önmagában is előnyös –, hanem ezáltal a Crown gépek élettartama csaknem a duplája az európai versenytársakéinak.

Mit jelent mindez megtakarítási szempontból? A Crown targoncák úgy maradnak jó állapotban az élettartamuk végéig, hogy nem kell rájuk annyit költeni, mint más európai gépeknél: az élettartamuk alatt gyakorlatilag akár feleakkora javítási költségek jelentkeznek. Ez beszerzéskor, legyen szó vételről, vagy bérelt targoncáról, nem elhanyagolható tényező! Gondoljunk csak arra, hogy a töréskárok helyetti kisebb sérülések akár millió forintos nagyságrendű extra költségektől kímélik meg a vállalkozásokat!

Ügyféltapasztalatok által is megerősítve minimálisan emelkedés tapasztalható évről évre, és a 10. év végén közelíti meg csak mindössze a 3500 eurós körüli értéket.

Crown targonca vétele esetén egy beszerzéssel akár 10 éves működést lehet lefedni. Lítiumion-akkumulátoros változatban – gond nélkül működnek tovább újabb 5 évig, és savas megoldás használata esetén is elég mindössze az akkut cserélni. Amennyiben a hosszút távú bérleti konstrukció a preferált, ez esetben a 60 hónapos futamidő lejártát követően meg lehet hosszabbítani a bérletet új akkukkal, és jóval alacsonyabb lesz a bérleti díj. Egy beszerzést megspóroltunk! Számottevő, látványos előny – megfontolásra érdemes!

https://qlm.hu/eszkozok/targoncak/

advanced-floating-content-close-btn