A QLM lett a MiMA targoncák hivatalos magyarországi forgalmazója

MIMA hun poszt

Új márkával bővült a QLM által forgalmazott termékek sora. A minőségi elektromos targoncáiról ismert kínai MiMA gyár teljes termékpalettája immár elérhetővé vált a hazai cégek számára is.

A MiMA targoncák 8 gépkategóriája és több, mint 50 típusa a legváltozatosabb anyagmozgatási igényeket is kielégíti, kezdve az átalános funkcionalitású targoncáktól, a speciális anyagmozgatási igényeket is kiszolgáló négyutas és multiway targoncákig.

A MiMA négyutas targoncáinak innovációja számos hazai cég számára nyújt kiváló megoldást hosszú szálanyagok, nagyobb méretű lemezek, vagy amorf termékek szállítására szűk területen. A MiMA négyutas targoncáinak kerekei külön motorral hajtottak, így fordulósugár nélkül több irányba el tud indulni, függetlenül a targonca pozíciójától. 

A MiMA multiway targoncák még ennél is finomabb manőverezési tulajdonsággal rendelkeznek, hiszen itt nem négy, hanem 360 fokban bármely irányban képesek elindulni a gép pozíciójának változtatása nélkül.

Amíg a QLM által forgalmazott Crown targoncák a kifejezetten intenzív, évi 2000 üzemóra feletti használat során, többműszakos üzemi környezetben előnyösek, addig a MiMA targoncái az évenkénti maximum 600 üzemórás alkalmazás esetén válnak jó választássá. A két futásidő közti tartományban pedig a Crown prémium felújítási programjában részt vett targoncákat ajánlják szakértőink.

A MiMA termékek forgalmazásával teljessé vált a QLM által nyújtott elektromos anyagmozgatási megoldások palettája, ezzel nyújtva ideális választást az összes hazai piaci szereplő számára. Amennyiben béreljük a targoncát, a szolgáltató érdeke is, hogy a targoncák minél tovább őrizzék értéküket, így a szervizelést és a rendszeres karbantartást is magas színvonalon végzik.

1994-ben lépett be a targoncák piacára a MiMA, mely mára nemcsak számos európai országban, hanem világszerte forgalmazza eszközeit és a legfontosabb nemzetközi tanúsítványokkal rendelkezik. 

A forgalmazás mellett a teljes szervizhátteret a QLM szakértői csapata látja el. A QLM kínálatában a teljes MiMA termékpaletta elérhető, a legnépszerűbb targoncák az állandó magyarországi készletről, egyedi igények esetén pedig rövid határidővel, közvetlenül a gyártótól kerülnek kiszolgálásra.


Vegye fel velünk a kapcsolatot és tudjon meg többet a MiMA termékeiről!

advanced-floating-content-close-btn