Pályázati lehetőségek az élelmiszeriparban

FoodTechShow automata raktár

Az új közös agrárpolitika (KAP) keretében Magyarország kiemelten fontos szerepet szán az élelmiszeripar fejlesztésének. A mezőgazdasági termékek értéknövelését, vagy piacra jutását segítő technológiai fejlesztésekre lehetőség van pályázni, beleértve ebbe a raktártechnológia fejlesztését is.

Gép-és technológiai kiállítást szervez a NAK élelmiszeripari fókusszal

A beruházást tervező cégeknek a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a hazai és a nemzetközi gépgyártók- és forgalmazók, illetve együttműködő szakmai szervezetek bevonásával 2024. április 9-10. között gép- és technológiai kiállítást szervez élelmiszeripari fókusszal. A NAK célja, hogy megkönnyítse tagjai projektelőkészítő tevékenységét, jövőbeli beruházásaikhoz a legmegfelelőbb gépek és technológiák, termelési-, vállalat- és minőségirányítási rendszerek kiválasztását.

Találkozzunk a FoodTechShow rendezvényen!

Időpont: 2024. április 9-10.
Helyszín: Budapest, Millenáris B épület Nagycsarnok
A rendezvényen történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: ITT

FoodTechShow - Élelmiszeripari gép- és technológiai kiállítás

Tájékozódjon az élelmiszeriparnak szánt raktártechnológiai fejlesztéseinkről; https://qlm.hu/elelmiszeripari-raktartechnologiai-fejlesztesek/ és vegye fel velünk a kapcsolatot vagy találkozzunk személyesen a FoodTechShow rendezvényen! A QLM standjánál kávéval és süteménnyel várunk mindenkit!

A pályázható területek között szerepel az üzemen belüli anyagmozgatáshoz és/vagy raktározáshoz szükséges új eszközök beszerzése is.

Tavasszal több, mint 400 milliárd forintnyi pályázati forrás nyílik meg a következő időszakban, az élelmiszeriparban fejlesztéseket tervező vállalkozások a legkorszerűbb technológiákkal, gépekkel és berendezésekkel, termelésirányítási és raktárirányítási megoldásokkal fejleszthetik működésüket. A pályázati lehetőségek az élelmiszeriparban a raktárak automatizált működésének kialakítására is igénybe vehetők.

Az anyagmozgatási feladatokat – akár a raktárban, akár a raktár és az üzem között – egyre gyakrabban automatizálják az élelmiszeriparban is. Amennyiben raktárfejlesztést tervez és igénybe venné a most megnyíló pályázati forrásokat – akár manuális működtetésű raktárak technológiai fejlesztéséről, akár az élelmiszeriparra tervezett automata megoldásokról van szó – ránk számíthat! Élelmiszeripari automatizálás referenciával rendelkezünk, és a pályázat sikerét az igényeknek megfelelően kidolgozott ajánlattal segítjük.

advanced-floating-content-close-btn