Éves állványfelülvizsgálat-Most ingyen!

Az éves állvány felülvizsgálat egy törvényi kötelezettség, a helyhez kötött acél tárolórendszerek, tárolóeszközök (soros raklapos, bejárható, mobil állványrendszer, karos állvány stb.) üzemeltetőinek.
A tárolóeszközöket legalább évente,  rendszeresen felül kell vizsgáltatni biztonsági szempontból, szakértő bevonásával. 

A QLM Biztonságtechnikai hetek (2020.május 31-ig) keretében, ha most szerződik velünk 3 éves határozott idejű állvány felülvizsgálatra, az első évben térítés nélkül – INGYENESENvégezzük el a felülvizsgálatot, márkafüggetlenül saját szerviz csapatunkkal. 

Tudta?
✔ Az éves, kötelező állványfelülvizsgálat nélkül a biztosítók nem kötelesek a keletkezett kárt megtéríteni.

A QLM szakértői az állvány szemrevételezését, hibák jegyzőkönyvezésén túl, saját szerviz csapattal, márkafüggetlenül, rövid vállalási határidővel javítják a hibákat.

Amennyiben balesetből kifolyólag pl. állványrendszerük egy része összedől, és nem rendelkeznek éves felülvizsgálati jegyzőkönyvvel, az okozott anyagi és személyi károk felelőssége Önöket terheli. A biztosító társaságok éves állvány felülvizsgálat hiányában nem térítik meg a károkat, nem is beszélve az esetleges személyi sérülések következményeiről.

Nem mostanában jár le a jegyzőkönyv, így én kimaradok?
Nem! Bármikor is lesz aktuális Önnél a felülvizsgálat, az ingyenességet biztosítjuk, ha május 31-ig szerződik velünk.
Visszahívást kérek ezzel kapcsolatban!
Nálam nem volt alapos a korábbi felülvizsgálat, mi a teendőm?
Egy felülvizsgálat akkor jó, ha reális képet és használható információkat ad arról, hogy mik a tényleges kockázatok a raktárban, milyen baleset és munkavédelmi veszélyek vannak (és milyen jelentőségű kockázatot hordoznak magukba)?
Alapos felülvizsgálatra visszahívást kérek!