Miért éri meg használt targoncából is Crown-t választani? Elmagyarázzuk!

crown targonca

Tudta, hogy a Crown gépek élettartama a piaci átlag legalább duplája? Ráadásul, mivel alkatrész szinten javíthatóak, ezért alacsony szinten maradnak az üzemeltetési költségek is a teljes élettartam alatt. Jó példa erre a G.E.B.E KFt.-nél működő 12 éves Crown TSP6000-es targoncánk: aktuálisan 45.173 üzemórával még mindig gazdaságosan üzemeltethető, és nem produkál több meghibásodást, mint újkorában!

Visszatérő jelenségként tapasztaljuk: sokan tartanak attól, hogy használt targoncákat vásároljanak cégük számára. Ennek oka a legtöbb esetben az, hogy félnek a fenntartási és karbantartási költségektől, a rövidebb élettartamtól, az alacsonyabb megbízhatóságtól – tulajdonképpen a „használt” kifejezés ijeszti meg a beruházókat. Pedig a tapasztalatok alapján egyértelmű, hogy egy új targonca, vagy a feladatoknak leginkább megfelelő modell sok esetben nem térül meg, míg egy használt eszköznél egyszerre jelentkezik az előnyök között

Akár 50 %-al alacsonyabb üzemeltetési költségek

A Crown megoldásai azonban használt állapotukban is tökéletesen kiszolgálják a felhasználói igényeket, és kapcsolódik hozzájuk a megbízhatóság, az alacsony működési költségek. Mivel az iparágban egyedülálló módon az alkatrészek 85 százaléka a Crown saját gyáraiban készül, biztosított az alkatrész szintű javíthatóság a komponensek cseréje helyett. A K és V Kft.-nél például egy hidraulika motor meghibásodás során elegendő volt szenzorcsapágyat cserélnünk 390 euró értékben egy 4.500 euró értékű motorcsere helyett. Az ügyféltapasztalatok alapján egy Crown márkájú eszköz javítási és üzemeltetési költségei legalább 30-50 százalékkal alacsonyabbak, az élettartam pedig csaknem a duplája az európai versenytársakhoz képest

Az is fontos, hogy mennyi időre áll le, lassul be a termelés egy meghibásodás miatt – a Crownnál alkalmazott rövid szállítási határidő jelentős bevételkieséstől kímélheti meg a vállalatokat. Igaz ez akkor is, ha a megnövekedő feladatok miatt kell flottát bővíteni. Az új eszközök átfutási ideje hosszúra nyúlhat, így vagy lelassul a működés, vagy eszközt kell bérelni az átmeneti időszakra, ami jelentős pluszkiadást eredményez.

Kategorizált választékunk – QTR program

Ehhez persze jól kell választani, ezért is népszerűek a Crown használt targoncái! Kizárólagos magyar márkaképviseletként a gépeket felújítási szintek meghatározásával kategorizáljuk, így lehetőséget adunk ügyfeleinknek, hogy a megfelelő használt eszközöket válasszák, amelyekre akár garanciát is biztosítunk.

Használt targoncáink három felújítási szinttel érhetőek el:

-QTR Premium: csúcs minőségű felújított és újrafényezett Crown targoncák 12 hónap garanciával.
-QTR Standard: használt Crown targoncák szervizelve, 6-12 hónap garanciával
-QTR Basic: használt Crown targoncák eredeti állapotban

Ha egy cég nem akar kompromisszumokat kötni, és gyorsan, költséghatékonyan, hosszú távra oldaná meg a logisztikai elvárásokat, a Crown használt targoncái jelentik a jó választást!

További információkért, használt targonca választékunkért kattintson ide.

advanced-floating-content-close-btn