Raktárfejlesztés akár 70% állami támogatással!

automata raktár

Használja ki mielőbb a legújabb pályázati lehetőségeket akár 70%-os állami támogatással és korszerűsítse logisztikai rendszerét teljes körű megoldásainkkal!

Országosan pályázható kkv-k számára, a támogatási lehetőség a beruházás költségének 50%-át jelenti Pest megyében, a Közép-Dunántúlon és Nyugat-Dunántúlon. A keleti és déli régiókban a raktárfejlesztési beruházás 70%-át van lehetőség pályázati forrásból finanszírozni. Budapesti megvalósítási helyszínnel nem pályázható.

Milyen típusú fejlesztésben tudunk segíteni?

Új eszközök, gépek beszerzése ✓

Raktárirányítási szoftver bevezetése ✓

Meglévő raktár átépítése, bővítése ✓

Raktárfejlesztés automata megoldásokkal ✓

Logisztikai folyamattervezés ✓

Új raktár kialakítása ✓

A Széchenyi Terv Plusz keretében megjelent „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című (GINOP Plusz-1.2.3-21 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 100 milliárd forint.

A támogatási kérelmek benyújtása 2022. január 19-től 2022. február 3-ig lehetséges. A támogatásról bővebben itt: 50%-OS TÁMOGATÁS PEST MEGYÉBEN IS – Forrás Központ Kft. (szechenyipalyazat.hu)

Kérjen ajánlatot még ma raktárfejlesztésre! Gyakorlatias logisztikai mérnökeink mindenben az Ön rendelkezésére állnak! https://qlm.hu/visszahivas/

advanced-floating-content-close-btn