Stow tárolási megoldások a QLM szakértelmével ötvözve

clad-rack-construction

A QLM-nél egy projekt sikeres megvalósításában a megfelelő szakmai háttér és precíz projektmenedzsment mellett nem feledkezhetünk meg a megfelelő anyagok megválasztásának kulcsfontosságú szerepéről sem. Azért, hogy Ügyfeleinknek a sikeresen átadott fejlesztések hosszú távon üzemképesen és minimális költségekkel működjenek, garantáljuk, hogy az általunk kivitelezésre kerülő rendszerek elemei (Crown anyagmozgató eszközök, Stow raktári állványrendszerek stb. ) is ezt a célt szolgálják.

Megoldásaink a raktári állványrendszerek területén

  • Stow a tároló megoldások egyik vezető beszállítója
  • Több , mint 40 éve a magas színvonalú és rugalmas rendszer megoldásokra fókuszál
  • Kiemelkedő anyagvastagság és minősített acélfelhasználás
  • Tartós és költséghatékony megoldás

Állványrendszer tervezés és megvalósítás egy kézből

A tervezés során gyakorlatias mérnökeink felmérik logisztikai folyamatait, ami alapján megtervezik a logisztikai feladatokhoz leginkább megfelelő állványrendszert. A rendszeroptimalizálás következtében a rendszereink stabil és robosztus kivitele garantált, mely kis sérülékenysége következtében szavatolja az üzemeltetési költségek csekély szinten tartását.  Partnerinknek hatékony, problémamentes kivitelezést garantálunk a saját szerelő csapatunk által. Projektmenedzsmentünk szükség esetén helyben egyeztet a technológiáról az épület kivitelezőjével, ezáltal elkerülve az esetleges hibás épület- állvány illesztéseket.

Raktári állvány üzemeltetés és szerviz szolgáltatásunk

Stow állványrendszerek hivatalos márkaszervizeként illetve egyéb gyártmányú állványrendszerek általános szervizeként szervizcsapatunk hatékonyan és határidőre telepíti új állványrendszerét, elvégzi a szükséges javításokat, bővítéseket és átalakításokat. Vállaljuk a szabványban előírt felülvizsgálatokat, kijavítjuk a felmérés során feltárt hiányosságokat. Szakértő csapatunk évente több száz éves  állvány felülvizsgálatot végez, márkától és típustól (soros raklapos, bejárható rendszer, polcos tárhely, mezzanine, karos állvány) függetlenül.

Ajánlatkérés éves állványfelülvizsgálatra itt: https://qlm.hu/allvanyfelulvizsgalat/

Raktári tárolórendszereinkről bővebben itt: https://qlm.hu/eszkozok/allvanyrendszerek/

advanced-floating-content-close-btn