Új dimenziót nyitnak a Crown tolóoszlopos targoncák

crown esr1000

Az új ESR 1000 tolóoszlopos széria megalkotásával a Crown kitolta a határokat: 30 százalékkal gyorsabb emeléssel és dupla sebességű leengedéssel látványosan hatékonyabbá teszik az anyagmozgatást. A Karzol-Trans Kft. tapasztalatai szerint például 30 paletta vonatkozásában 2 perccel rövidülhet a munkavégzés ideje, így akár 1 kamionnal több áru is betárolható egy teljes műszak alatt. Mindez összességében 20 százalékkal növelheti a raktári folyamatok hatékonyságát.

Az új ESR széria tolóoszlopos targoncáival a felhasználók minden emelési magasságban folyamatosan és precízen tudnak dolgozni anélkül, hogy a termelékenység csökkenne. Élenjáró hidraulika és motorok, programozható funkciók, érintőkijelzős kezelőelemek és kameraopciók is elérhetők a teljesítmény optimalizálása érdekében.

A legújabb videónkban a Karzol-Trans Kft. képviselői mondják el üzemi tapasztalataikat az új ESR 1000 targoncáról.

Részletes információk

Az ESR 1000 széria Gena operációs rendszerével az egyes teljesítményparaméterek könnyen áttekinthetők és értelmezhetők. A 7 colos színes érintőkijelzőn minden információ egy pillanat alatt megtalálható a beépített widgetek segítségével. Minden aktuális feladat egyszerűen konfigurálható a ciklusidő csökkentésének érdekében. A szerviztechnikusok számára részletes eseménynaplók érhetők el a targoncák számos funkciójáról. A targonca kezelői kijelzőjét hibadiagnosztikára tudják használni lépésről lépésre történő hibaelhárítással, beállítással és kalibrációval.

Egyéni ergonómia

Minden modell teljes körűen testre szabható, például beállítható a kezelő súlya és magassága, a rugós-deréktámaszos vezetőülés háttámla-dőlésszöge, a kormányoszlop függőleges és vízszintes állása. Az oldalra helyezett oszlopszerkezet révén jól rá lehet látni a teherkerekekre, a villára és a rakatra is. Az ESR 1000 opcionális panoráma vezetővédő keretének kialakítása javítja a kilátást az állványzat irányába, egyúttal védi a kezelőt a lehulló tárgyaktól.

Választható funkciók

Az ESR 1000 széria Xpress Lower technológiájával a leengedési sebesség megduplázható. Az automatikus emelési magasság előválasztó funkciója segítségével a villák gombnyomásra az előreprogramozott magasságba emelhetők, javítandó a ciklusidőt és megvédendő a terméket, az állványrendszert és a targoncát.

A döntési pozíció asszisztens kiegyensúlyozza az oszlop és a villakocsi elhajlását, és a villákat automatikusan a padlóval párhuzamos állásba helyezi a precíz pozícionálás érdekében. A Crown szabadalmaztatott OnTrac hajtásvezérlése – ami a kerekek gyorsítás közbeni kipördülését és csúszását, ellenáram-késleltetését és fékezését csökkenti – lehetővé teszi a biztonságos és maximális teljesítményű alkalmazást nedves, csúszós területeken és hűtőházakban is.

Az intelligens kanyarsebesség-optimalizáló rendszer felismeri a kormányállás szögét, valamint a menet- és a kormányzási irányt is, továbbá azt, hogy a targonca éppen egy kanyarba behajt-e, vagy azt éppen elhagyja-e. Ennek megfelelően szabályozza a kanyarodási sebességet és a gyorsítást a maximális biztonságért és teljesítményért.

Bővebb információ tolóoszlopos targoncáinkról itt érhető el: https://qlm.hu/eszkozok/targoncak/esr-sorozat/

advanced-floating-content-close-btn